Steeds meer mensen zoeken naar een passende en persoonlijke manier voor de bestemming van de as van een geliefde of van zichzelf. Op deze website informeren wij u uitgebreid over de door ons ontwikkelde ballonverstrooiing. Al vele nabestaanden, of mensen zelf, hebben hun verzoeken en wensen voor een ballonverstrooiing bij ons neergelegd. Deze verzoeken en wensen, hoe bijzonder ze ook waren, hebben we in de loop der jaren met veel toewijding vervuld. De mooie berichten achteraf geven ons veel voldoening. Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen, dan is daarvoor een mogelijkheid onderaan deze pagina.

Geachte heer de Vries,

We hebben de foto’s van de ballonverstrooiing gedownload en bekeken. De serie geeft een goed beeld van het afscheid van “onze dochter” en van de de service die u voor ons verzorgd heeft.
Na het verdwijnen van beide ballons in de wolken was dat voor ons de afsluiting van de “asverstrooiing” en wilden we naar huis.

We zijn zeer content met de service die u ons geboden hebt.
Dank daarvoor.

Vriendelijke groeten,

Fam W. de Groot

Zoetermeer 27-12-2014

Beste René.

Allereerst enorm bedankt voor het dierbare afscheid van mijn schoonzusje Sandra. Het plaatjes was helemaal compleet. Je foto’s zijn schitterend en passen helemaal in het plaatje van de dag.

Stefan van de Langenberg

Den Haag 15-12-2014

Beste Rene,

Het was een mooie dag, zeker om op terug te kijken en heel bijzonder denkend aan de reis die de ballonnen hebben afgelegd en daarna, ik kan er alleen maar over fantaseren
en dat is goed. Ik had het niet op een andere manier willen doen.

Groetjes Martha

Noordwijk 7-12-2014

Beste René,

Hartelijk bedankt voor deze bijzonder mooie dag.
Woorden schieten nu te kort..
Dank je wel!!

Met warme groet, Yvonne Gresel-Weersma

Den Haag 1-12-2014

Beste Rene,

Dank!
Ook, nogmaals, voor je goede zorgen. Het voelde goed om vader zijn laatste wens te vervullen. Wij hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden ondanks het weer en met de
foto’s erbij zullen we er een mooie herinnering aan overhouden.

Groet,
Agnes

Goes 10-11-2014

Beste René,

Alles is naar wens gegaan. Het weer werkte gelukkig ook mee.
Dank je wel voor de prettige overleg momenten van de afgelopen weken.

Hartelijke groet,

Maria Bruinzeel

Den Haag 2-12-2014

Hallo René,

Sorry, dat ik wat laat reageer, maar het filmpje is goed aangekomen en allebei de versies zijn goed te bekijken. Samen met de foto’s geven ze een goed beeld van wat voor ons
een belangrijk onderdeel was van het afscheid nemen van Bart.
Ik wil je nogmaals bedanken voor je inzet en betrokkenheid.

Hartelijke groeten,

Marijke Danckaerts

Vlissingen 28-10-2014

René,

Ook via het gastenboek wil ik je hartelijk danken voor deze dag. Je hebt er voor ons een prachtige dag van gemaakt, gevuld met verdriet, vrolijke momenten en een goed gevoel over het geheel. Alle momenten perfect vast gelegd op foto’s. Echt super! Speciaal wil ik je bedanken voor het geduld dat je op bracht bij het heen en weer hinken van ons voor het juiste plekje in de door ons uitgekozen omgeving.

Bijzondere waardering dat je de uitnodiging, ter afsluiting, accepteerde.

Met vriendelijke groeten,

Anja

Den Haag 19-10-2014

Geachte heer de Vries,

Hartelijk dank voor de mooie foto’s. Wij zijn er erg blij mee.
En ik wil u nogmaals laten weten dat we zeer tevreden zijn over de ballonverstrooiing. We hebben er een heel goed gevoel over.
Vriendelijke groeten,
Toos Vermeulen- de Rooij.

Ossendrecht 11-10-2014

Beste René,

Ik wil je nogmaals bedanken voor het verzorgen van dit bijzondere en mooie afscheid van mijn moeder op de Ossendrechtse hei. Bijna 5 maanden na haar overlijden liet het me op een mooie manier weer even stilstaan bij het laatste moment van afscheid. Tijdens het wandelen realiseerde ik me dat het samen wegbrengen van de overledene meestal iets is wat je mist bij een crematie. Bij een begrafenis draag of begeleidt je tenslotte vaak samen de kist naar het graf. Het lopen met de ballon was daarom voor mij een mooie vervanging, en volgens mij ook iets wat nodig is bij het goed afscheid kunnen nemen. Ook kreeg ik van vrienden en familie mooie en ontroerde reacties na het zien van de foto’s.
Warme groeten, ook namens mijn vader, broer en alle kinderen.

Met vriendelijke groeten,

Joan

Scheveningen 7-11-2014

Beste René,

We hebben het allemaal als erg mooi en positief ervaren. Het weer heeft in deze ook goed meegewerkt.
We zijn blij met alle foto’s ze hebben alle hoeken van de familie al bereikt met louter positieve feedback.
Dank voor deze memorabele dag!

Met vriendelijke groet,

Frank Harders

Hillegom 28-9-2014

Hallo Rene,

Bedankt voor de toegestuurde foto’s en film. Ik ben nog bezig de dag van gisteren te verwerken (niet bijzonder, ik heb altijd wat meer tijd nodig). De foto’s helpen. Bedankt dat je deze bijzondere manier van asverstrooiing mogelijk hebt gemaakt

Groet,
Linda

Den Haag 28-9-2014

Beste René,

Wij kijken zeker terug op een afscheid, zoals mijn man het gewild zou hebben. Jouw persoonlijke benadering,
sturing en inbreng daarin heb ik zeer gewaardeerd. Het was een zeer verdrietig moment, maar ook hebben we het allemaal als mooi ervaren.

Hartelijke groeten,

Marijke Danckaerts en familie

Katwijk 9-9-2014

Dankjewel René, het was prachtig en de foto’s zijn ook geweldig. Iedereen was het er over eens dat het een heel mooi afscheid van Els was.

Met vriendelijke groet, rob

Beste René,

Ik heb de foto’s ontvangen. Ze zijn inderdaad heel erg mooi en geven inderdaad aan hoe ongelooflijk mooi de omstandigheden waren na de zware regenbui.
Gedurende de regenbui dacht ik dat we niets echts zouden kunnen beleven van het gebeuren. Het contrast gaf er echter wel een bepaalde extra dimensie aan. Droevigheid gevolgd door blijheid.

Ik had en heb inderdaad een goed gevoel over deze (voor ons tot voor kort onbekende) manier van verstrooing. Ik was wel erg benieuwd naar wat de familieleden ervan zouden vinden. Ze spraken alleen lof erover en willen zeker nog eens terugkeren naar die plek om die rustige sfeer weer te kunnen ervaren.

René, bedankt voor je goede en vriendelijke manier van het uitvoeren van de plechtigheid. Zeer gewaardeerd ! Dat geeft een heel fijn gevoel.

Met vriendelijke groeten,
Brian

Venlo 22-8-2014

Lieber Renè,

Die Bilder sind wirklich wunderschön. Ich habe fast vergessen, dass es eine Bestattung ist, weil ich so fasziniert war. Den Anderen ging es auch so.

Ich möchte mich nochmal ganz herzlich bei Ihnen bedanken auch im Namen meiner Mutter.

Liebe Grüße
Monika Kranz

Dordrecht 22-8-2014

Goedemorgen René,

Namens de familie nogmaals bedankt voor de prima georganiseerde asbijzettings ceremonie.

Met hartelijke groet,

Walter Hop.

Bielefeld 13-8-2014

Hallo Herr de Vries,

erst mal möchte ich mich bedanken, dass Sie so flexibel waren und alles wirklich gut geklappt hat. Das war sehr erleichternd für mich.

Vielen lieben Dank!
Karina Christoph

Zoetermeer 15-7-2014

Geachte heer de Vries.

Ik heb alles ontvangen en bekeken en vind de foto’s erg mooi.
We vonden het allen een mooi gebaar op deze manier en hebben er inderdaad een goed gevoel bij.
Onze dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Lidy van der Weijden.

Zoetermeer 10-7-2014

Beste mijnheer de Vries,

Bedankt voor de toezending van de foto’s. Mocht het niet lukken deze te downloaden, dan neem ik zeker contact met u op.
Ik vond het ook bijzonder om op deze manier de as de verstrooiing. En met mij ook velen van de aanwezige familie leden.
Een nichtje heeft het filmpje die zij heeft gemaakt al op face book geplaatst.

Hartelijke groeten,
Nestha Elmont

Scheveningen 9-8-2014

Thanks ever so much Rene – it was an extremely special day and you were a huge help!

Kind regards, Amy

Delft 6-7-2014

Hoi René,

Heel hartelijk dank voor alles! Wat was het prachtig en indrukwekkend we hebben er met zijn allen een heel goed gevoel over. Heel bijzonder inderdaad met het wisselvallige weer, de wolken waar een paar gaten in vielen en de ballonnen die door de wolken heen aan de bovenkant weer te voorschijn kwamen. Alles is perfect verlopen. En de foto’ s zijn goed gekeurd 😉 . Meer dan dat, ik vind het een geweldige serie, waarop je duidelijk ziet hoe de ballonnen worden opgelaten, hoe het gezelschap erbij staat, de emotie is te zien en ook de groepsfoto met Delft op de achtergrond is goed gelukt.
Complimenten voor hoe je dit bijzondere ritueel voor ons hebt mogelijk gemaakt. Ik weet zeker dat ik ook namens mijn moeder, zussen en het hele gezelschap spreek.
Heel hartelijke groeten en wie weet tot ziens onder andere omstandigheden,

Suzanne Liem

Oostvoorne 2-7-2014

Hoi Rene,

Alles goed binnen gekomen.Inderdaad lokatie en weer waren super. Het gevoel bij dit afscheid is vooral vredig en voldaan. Hartelijk dank voor je hulp om dit tot een goed einde te brengen.

Met vriendelijke groet,

Ria van der Ende en familie

Montfoort 28-6-2014

Hai René,

We hebben het goed binnen gehad! De foto’s zijn echt super mooi! Wat je ook zegt de omstandigheden waren perfect! We hebben de foto’s op dvd gezet en aan de uitvaartverzorging gegeven. Dat wilde ze graag zodat ze wat meer ideeën konden laten zien.
Nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes Yolanda Corsten

Egmond aan Zee 2- 6-2014

Beste René,
Nogmaals wil ik je heel erg bedanken voor de prachtige manier waarop de laatste wens van mijn moeder in vervulling is gegaan. Ik zag er aanvankelijk enorm tegenop maar de wijze waarop jij ons hebt begeleid en de serene manier waarop de hele ceremonie werd uitgevoerd kon mij aan het einde ervan alleen maar een glimlach op mijn mond toveren. Ik weet dat mijn moeder dit heel erg graag gewild heeft en als ze zelf had kunnen zien hoe mooi het was. zou ze er heel erg blij mee geweest zijn.
Nogmaals heel erg bedankt, dit was een dag om nooit meer te vergeten!

Groeten van Erik van Kuilenburg

Zaandam 2-6-2014

Geachte heer de Vries,
Ik heb de foto’s in goede orde ontvangen en kunnen downloaden. Het is een mooi beeldverslag, en ik realiseer me achteraf dat wijzelf bij deze ballonvaart dusdanig te veel betrokken waren in letterlijke zin en in de geest om dat zelf te kunnen doen; daarom was het goed dat u die fotoreportage hebt gemaakt; ook wij hebben allemaal een goed gevoel bij dit symbolische afscheid van Elske,
met dank voor uw perfecte begeleiding,

Met vriendelijke groet,
Hylke Hoekstra.

Scheveningen 2-6-2014

Geachte heer de Vries,

Het binnenhalen van de foto’s is prima gelukt. De foto’s geven een goed beeld
van het afscheid en zijn voor ons als gezin waardevol. Hartelijke dank daarvoor.
Graag zou ik nog de coördinaten ontvangen van de plek waar de bijzetting heeft
plaatsgevonden.

Nogmaals bedankt en vriendelijke groet,
Evert J.C. van Velzen

Scheveningen 29-5-2014

Goedemorgen René,

Het was een heel mooi afscheid van onze overleden dierbaren, en veel dank, namens mijn familie voor uw hulp en voor de foto’s.

Met vriendelijke groet,

Heiko Hagelstein

26-5-2014 Rotterdam

Beste René,

De foto’s heb ik in goede orde ontvangen (en al aan mijn nichten doorgestuurd). Heel hartelijk dank voor de mooie opnamen (en de snelle service).
Ook hartelijk dank voor de gehele verzorging van de asbijzetting en de advisering daaromtrent, wij kunnen nu op een mooi en waardig afscheid terugzien.

Vriendelijke groet,

Paul Stoele

6-5-2014 Oberhausen

Hallo Herr de Vries.

Vielen Dank für die Bilder, der Download hat funktioniert.

Uns allen hat es sehr gut gefallen und fanden es eine tolle Verabschiedung.
In anschliessenden Gesprächen mit den Gästen wollen einige eine solche Ballonverstreuung ebenfalls für sich in Erwägung ziehen.

Besten Dank und viele Grüße
René Drunk

5-5-2014 Vlissingen

Beste René,

Veel dank voor de foto’s. Ze zijn een prachtig aandenken.

Geregeld komen er gedachten over de ballonnen naar boven. Vanmorgen, toen ik bedacht dat het gelukt is om mijn moeders wens te vervullen, gleed er een glimlach over mijn gezicht.
Dat voelde zo fijn.
Ik kan dus zeker met een tevreden gevoel op dit afscheid terugkijken.Ik stuur nog een foto mee van de tekst die mijn moeder op de Yarden-folder had geschreven.

Veel dank voor alles wat je hebt gedaan om het een succes te laten worden.

Met vriendelijke groet,

Hanneke Waller

5-5-2014 Vlissingen

Hi René,

Ontving via Astie de filmpjes rondom de as verstrooiing van mijn broer Fred afgelopen week. Wilde je nog even hartelijk danken voor de mooie ceremonie van vorige week. Echt bijzonder.
Fijn om het zo mooi ‘af te kunnen sluiten’.
Met vriendelijke groet,

Steven

27-4-2014 Rotterdam

Goedemorgen Rene, 28-4-2014

Heel erg bedankt voor alles wat je gisteren voor ons hebt gedaan. Het was op sommige momenten erg moeilijk, maar vooral mooi. Je informele aanpak van het hele gebeuren was hartverwarmend;
je vergat bijna dat het eigenlijk om iets heel verdrietigs ging. Het feit dat je niet in een drie_delig zwart pak bij de boot op ons stond te wachten was echt een opluchting.
Nu weten mijn jongens hoe ik het later wil hebben wanneer mijn tijd daar is.
Groetjes en nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles.

Astie

27-4-2014 Nieuwegein

Beste Rene,

bedankt voor de foto’s. Fijn om zo’n herinnering te hebben. We kijken met een goed gevoel terug op afgelopen vrijdag.
Bedankt voor je begeleiding!
Hartelijke groeten,
Joek

22-4-2014 Nieuwegein

Beste Rene,

Dank voor de mooie foto’s. Het was inderdaad een onstuimige dag maar niet minder mooi. We hebben net als vier jaar terug deze dag als goed ervaren en vonden het een mooie afsluiting.
We hebben het afgesloten met een gezellig diner. Dank voor de goede zorgen!

Met vriendelijke groet,

Familie Oerlemans

Scheveningen 21-4-2014

Beste Rene,

Bedankt voor de mooie foto’s. Een fijne herinnering, van dit toch wel bijzondere afscheid van mijn moeder.

Groetend,

Wil en Henk

Vleuten 20-4-2014

Beste Rene,

Dank voor de foto’s; het is gelukt om ze via WeTransfer binnen te halen.
Geeft een mooi beeld van hoe het vrijdag was.
Het was een goede afsluiting.
Hartelijk dank.

Fijne Paasdagen verder.

Groet,
Fam. de Kraker

Zwolle 20-4-2014

Goede middag meneer De Vries,

Het downloaden van de fotoserie is probleemloos verlopen. We willen u hartelijk danken voor de mooie foto’s. De omstandigheden voor de ballonnen op lating konden haast niet beter; de wind stond goed en had niet teveel kracht, en de lucht werd op juiste moment helder. Het was voor ons een gedenkwaardige dag.
Dank voor de goede begeleiding.

Met vriendelijke groet,

Fam Bollema

Rijswijk 15-4-2014

Hallo Rene,

Het was zeker een mooi afscheid op deze manier.
En bedankt voor de foto’s.
Ik zag al snel een paar hele leuke foto’s ertussen zitten.

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

vriendelijke groet,
Frank

Amsterdam 13-4-2014

Goedenavond Hr.de Vries,

We hebben de foto’s ontvangen,waarvoor hartelijk dank.
Een mooie herinnering aan een prachtige dag,we hadden alles mee.
Ik als zus ,heb er heel veel aan als een goede afsluiting.
Hartelijk dank voor al uw moeite.

Vriendelijke groeten Familie Veltkamp.

Hoofddorp 12-4-2014

Goedemiddag René de Vries,

De prachtige foto’s heb ik met succes kunnen downloaden; mijn hartelijke dank voor deze mooie en dierbare blijvende herinneringen. Eigenlijk heb ik er geen woorden voor om deze hele
bijzondere manier van afscheid nemen uit te drukken; heel intiem en aangrijpend komt er nog het dichtste bij. Ik ben heel blij dat ik dat te weten ben gekomen.
Nogmaals wil ik u bedanken voor de invoelende benadering en begeleiding van ons emotionele ritueel.
Ik kijk uit naar de dvd.
Over het eventuele vervolg d.m.v. een bio-urn, moet ik nog nadenken; alles op z’n tijd; eerst maar dit afscheid verwerken.

Voor het geval mijn dochters het niet hebben vermeld; ze zijn niet met 2 broers maar met 2 neven met dezelfde achternaam getrouwd.

Met vriendelijke groet,

A.H. Klingeman-van Nes.

Hoi René,

Wil je nog graag bedanken voor jou inbreng bij dit mooie en waardige afscheid .
De foto’s geven inderdaad de rust weer die ik tijdens de gehele ceremonie voelde.
Ik ben dankbaar dat ik het op deze manier af heb mogen sluiten en kijk er dan ook met een goed gevoel op terug.

mvg Anoushka

Rotterdam 31-3-2014

Hallo René,

Bedankt voor de foto’s. Inderdaad bij de lunch scheen een vaag zonnetje. Maar op moment van ballonnen oplaten zag het er helemaal nog niet naar uit dat we de zon nog te zien zouden krijgen.Ondanks de regen heb ik er toch een goed gevoel aan over gehouden.
Bedankt voor alles.

Groet Ingrid

Deventer 23-3-2014

Hoi René,

Nogmaals super bedankt voor de goede afhandeling..
Thuis gearriveerd en onder het genot van een kopje soep heeft iedereen het een beetje op zich in kunnen laten werken. Met als resultaat dat het meer indruk heeft gemaakt als verwacht in zeer positieve zin!! De foto’s zijn een mooie herinnering en zijn we erg blij mee!!
We zullen deze ervaring zeker delen..

Nogmaals bedankt,

Mvg Boy

Rotterdam 18-3-2014

Beste René,

Bedankt voor de foto’s. Ze zijn op meerdere plaatsen opgeslagen en mijn moeder heeft ook de CD ontvangen.Wij hebben een zeer goed gevoel aan de dag overgehouden en vonden deze manier van uitstrooing erg bijzonder en voor ons zeer toepasselijk. En met zo’n mooie dag was het nauwelijks verdrietig.
Bedankt voor de goede en prettige begeleiding.
Het aandenken dat mijn moeder voor ons had was een porseleinen schaaltje waarvan de twee helften een andere vorm en motief hebben.

Groeten Naomi,

Eindhoven 16-3-2014

Hoi René,

bedankt voor de foto’s
het was een fijne manier om dit te doen en we hadden idd een super dag
bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de dag
gr Dunja

Kijkduin 13-3-2014

Hallo Rene,

Dankjewel voor de prettige begeleiding van jouw en van de ballonnen bij het afscheid nemen van de as van Rob. Het was een bijzondere dag en je had geen mooier weer voor ons kunnen bestellen.
‘s Avonds hebben wij nog samen met de kinderen gekeken naar de mooie heldere maan en volgens de kinderen was hij op weg naar de maan. Geweldig toch.

Vandaag ben ik naar de Appelhof geweest, wij hadden een bespreking voor het komende kampeerseizoen, en heb de foto’s laten zien. men was er stil van maar iedereen vond het een prachtig en passend afscheid van Rob. Men was verbaasd dat het op deze manier kan. Ook namens de kinderen bedankt voor de foto’s en dankjewel voor de manier waarop.

Groetjes van M. Nijhuis,

Kampen 10-3-2014

Beste René,

Wat een geweldige, mooie en vooral bijzondere ervaring was het vandaag tijdens de asverstrooiing per ballon. Het was precies zoals we ons voor gesteld hadden. We vonden het ook heel fijn dat jij foto’s gemaakt hebt.
Bedankt voor alles.

Mvg fam. Bellekom

Kijkduin 3-3-2014

Hallo René

Hartelijk bedankt voor deze mooie bijzondere dag. Het heeft een liefdevolle indruk
achter gelaten en de rustige manier waarmee je ons begeleide was bijzonder.
De foto bij de mail die ik hier al heb raakt me. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt en kijk er met een goed gevoel naar terug.
Dankjewel René voor deze bijzondere ontmoeting en dag.

Een liefdevolle groet Annie

Zoutelande 18-2-2014

Hallo René,

Bedankt voor de goede begeleiding van vanmiddag. We houden hier met zijn allen een heel goed gevoel aan over.

Met vriendelijke groet,

De hele familie, Harlingen 16-2-2014

Hoi René,

Wij vonden het een zeer waardig afscheid, het heeft ons een goed gevoel gegeven en we zijn blij dat de as is opgenomen door de lucht/weer.
Ook jouw begeleiding vonden wij zeer aangenaam, je nam de tijd, lag alles goed uit en het voelde heel vertrouwd!!.
Wij zullen het ook zeker doorvertellen aan degene die daar behoefte aan hebben.

René nogmaals bedankt!!!.

Ted, Avehorn 19-1-2014

Beste Rene,

Dank voor de foto’s en de mooie dag. Dit wilde hij al vanaf de dag dat hij dit in de krant had gelezen. Mooi om te zien dat de ballonnen lang bij elkaar bleven.
Bedankt dat dit allemaal mogelijk was, de herinneringen blijven.

Gr. Michael, Gouda 18-1-2014

Gastenboek
2013
2012
2011
2010
2009 | 2008

Wilt u een reactie achterlaten voor ons gastenboek? Gebruik dan onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht