Beste Rene 5-12-2012

Heel hartelijk bedankt voor de foto’s. en ook voor de hele organisatie van deze dag. Je hebt me echt een grote dienst bewezen door het toch mogelijk te maken het op 3 december door te laten gaan.
Je inzet en betrokkenheid tonen dat je, behalve een goede organisator, ook nog een goed mens bent.

Nogmaals heel veel dank.
Leo van W Lelystad

Beste René, 4-12-2012

Enorm bedankt voor de organisatie van bijzetting op zee, het is prima verlopen.
Leo is heel dankbaar dat de bijzetting van Anky op die dag plaats heeft
kunnen vinden.We zijn heel blij dat je dit hebt kunnen regelen. Ook bedankt voor je betrokkenheid. De foto’s zijn heel goed geworden. Fijn dat we op een heel bijzondere dag terug mogen kijken.
Heel veel dank.

Hartelijke groet,
Johan O

Dag René, 19-11-2012

Dank voor de foto’s van ons in de helicopter en de daadwerkelijke asverstrooiing voor de kust van Kijkduin. Ik weet dat we op een manier afscheid hebben genomen die mijn oom ook zeker had gewaardeerd.
Vriendelijke groet en dank voor de goede zorgen,

Roel V Rotterdam

Hallo René, 12-11-2012

Dank je wel voor deze bijzondere middag, zo veel mooie reactie gehad ben erg blij dat ik het afschei door middel van de ballonverstrooiing gedaan heb. Dank je wel voor de foto’s. Met vriendelijke groet,
Jane B-C. Maarsen

Beste René,

Heel hartelijk dank voor de snelle verzending van de foto’s. We kunnen
terugkijken op een bijzondere laatste reis van, zoals wij in Brabant zeggen,
ons Ma. Wij wisten niet van het bestaan van een ballonverstrooiing, maar we denken dat we de juiste keuze hebben gemaakt en vertrouwen erop dat onze lieve Ma het ook zo gewild zou hebben. Erg blij zijn we dat u met het voorstel kwam
om de ballonnen vanuit onze tuin op te laten, dit maakte het tot een bijzonder intieme gebeurtenis. Als ik zo kijk naar de lucht, tussen de bomen, heb ik het idee dat ik haar altijd nog wat toe kan fluisteren, een hele troost.

Heel erg bedankt voor al uw goede zorgen.

Hartelijke groet,
Sylvia van den B Bergen op Zoom

Beste René,
Bedankt voor deze bijzondere dag. We denken hier nog vaak aan terug,met een grote glimlach. En leuk om nu al wat foto”s te hebben.
Ook namens iedereen, GEWELDIG!! !!!!!
Heel veel dank!
Vriendelijke groeten,
Anja Bergen op Zoom.

Dear René,

Thank you very much for the pictures and your patience last Saturday. The scattering was exactly what I had hoped for and I believe that my mum would have liked it. Thank you for making it possible.

I send a link of your webpage to the funeral home I worked with in Aachen (Bestattungen Deussen) and recommended your services. Maybe you will have more German customers in the future…

Kind regards,

Stephanie

Beste René,

We hebben de CD-rom met de foto’s ontvangen. Hartelijk dank.
Ze zijn heel mooi en ze geven een goed beeld van de hele ceremonie. De belangrijkste momenten, het loslaten van de ballonnen en de momenten daarna, kun je volgen alsof het een film is. Ook de mensen die de ballonverstrooiing bijwoonden zijn allemaal goed in beeld gebracht.

Wij en de mensen die het mee hebben gemaakt vonden dit een hele mooie manier om afscheid te nemen. We zijn blij dat we hiervoor gekozen hebben en wij zullen dit als een hele mooie herinnering bewaren.

Met vriendelijke groet,
Hans en Marieke. Alphen aan de Rijn

Beste Rene,

We waren super blij. Het geduld van jou om ons en zeker mijn moeder, om te zeggen dat je het “goede moment” wilde afwachten. Echt mijn dank. Mijn moeder had het er s’avonds nog over, wat deed hij het goed en wat een geduld.
Ook de mensen erom heen spraken vol lof. Het is weer een dag om niet te vergeten.
Dank je wel.

Groet,
Lia en namens mijn moeder Dikkie. Nieuwegein

Gewaardeerde Hr. R.de Vries.

Allereerst, onze reactie op Uw mail met de 14 prachtige geselecteerde foto’s. Niet alleen de perfecte omstandigheden die U noemt, maar zeker en vooral heeft U daar zelf een zeer groot aandeel in gehad !! Dit nu ook gezien aan de opnamen die wij vandaag op de C.D. van U hebben ontvangen en “samen”direct bekeken. Gelukkig, kan onze dochter het vanavond nog bekijken tijdens het afscheids diner bij onze zoon Guido in Wouw. Haar vertrek naar Australie staat morgen gepland. Onze waardering en sympathie ,en van de (klein) kinderen, gaan naar U uit, met een gevoel dat niet in woorden te vangen en te meten is. Door Uw bijdrage is het een bijzondere afsluiting geweest en zal ons helpen bij het verwerken van het verlies van ons Anky. Deze C.D. is voor ons van onschatbare waarde en zullen wij nog dikwijls bekijken en aan de maker denken. U, en Uw echtgenote, willen wij bedanken voor de wijze zoals U ons heeft geholpen en wensen U heel veel succes toe zowel privé als in U werk. Met de hartelijke groeten en aller beste wensen voor nu en de verre gelukkige toekomst van…..Ank en Wil de M Roosedaal.

Hoi Rene,

We hebben de cd met foto’s ontvangen. Wat een mooie herinnering.
Krijg weer kippevel als ik de foto’s zie. Het gevoel van zaterdag bij de Kralingseplassen komt weer helemaal terug. Waardig afscheid met een lach en een traan. Nogmaals hartelijk dank namens alle aanwezigen.

Groet Marielle

Bedankt René,

Het was idd een prachtig moment en de condities waren perfect.
Bedankt voor de goede afhandeling.

Met vriendelijke groeten,

Bob Blankenberge België

René,

Bedankt alvast voor deze selectie foto’s, je had gelijk, een geweldige belevenis was het voor ons, en zeker ook voor mijn moeder en zussen en ook alle anderen, niemand had al eerder zoiets meegemaakt. Ik ga ook zeker deze indruk verder gebruiken als dit soort dingen passeren, ik heb een collega tegenover mij zitten die nog met de as van zijn moeder zit, ik ben benieuwd wat hij vind als hij deze foto’s ziet.

Bedankt alvast voor de correcte afhandeling en het opsturen van de foto CD.

Vriendelijke groet,
Wim. Ede

Dankjewel René,
‘t was een mooie Ballonverstrooiing in Zandvoort met een avond die eindigde met een spectaculaire zonsondergang!
Mooie herinnering!

Monique. Zandvoort

Beste René,

Mooie foto’s!Het weer zat ons inderdaad erg mee.
We zijn erg tevreden over de ballonverstooiing en hoe het allemaal verlopen is.
Het is een mooie afsluiting. Bedankt voor deze mooie herinnering!

Met vriendelijke groeten,

Renate. Opijnen

Mijnheer De Vries, dank voor de snelle toezending van het fotomateriaal.
Ook namens mijn kinderen onze dank voor de betrokken en correcte manier waarop u de plechtigheid begeleid heeft.
We hebben een goede keuze gemaakt met de ballonverstrooiing en kijken met een voldaan gevoel terug op de 27-ste juni, de verjaardag van mijn man.
In restaurant At Sea hebben we een dronk uitgebracht en uitstekend geluncht.
Een vriendelijke groet,

Jenny E

Beste René,

Dank voor de snelle toezending van de eerste foto’s.Het was gisteren voor ons een bijzondere dag. We kijken zeker met een tevreden gevoel op terug op deze bijzondere ballonverstrooiing in het mooie limburgse land.

Nogmaals dank.
Met vriendelijke groet,

Fam D. Monster

Beste René,

Bedankt voor het sturen van de foto’s ze zijn heel mooi. Wij hebben zondag als een heel bijzondere dag ervaren. Om zo van beiden ouders ,opa en oma afscheid te nemen is en was een heel speciale belevenis.
Alles is ook perfect verlopen en zo geboft met de omstandig heden van het
weer. De foto van de zwaaide schoondochter met kleindochter Dat is er een om in
te lijsten.
Bedankt voor je begeleiding

Met een groet,
Ellij. Zoetermeer

Beste René,

Wij zijn erg tevreden met het verloop van de ballonverstrooiing zondag. We hebben er allemaal een heel goed gevoel aan overgehouden, en net wat je zegt; het kon toch echt niet beter! Mijn vader had het gevoel “alsof alles bij elkaar kwam”, nou, wat wil je nog meer?

Het grappige was dat onze twee oudste kinderen er gisteren op school niets over gezegd hebben (te druk met andere dingen…), terwijl onze jongste het juist wèl verteld heeft op het KDV. Mijn vader is al aan het spelen met de verschillende filmpjes om er één lange film van te maken, ik ben zelf ook erg benieuwd naar dat resultaat.

Ik vond het erg leuk om te horen dat je na afloop nog een tijdje met mijn schoonouders hebt gepraat; zij waren ook erg onder de indruk! (En ik begreep dat ze je aardig ondervraagd hebben….)

Nogmaals dank voor jouw erg prettige begeleiding!

Met vriendelijke groet,

Karen. Voorschoten

Beste René

Nu er enige tijd is verstreken sinds de asverstrooiing van Frans op 30 april, wil ik je laten weten, dat ik met een goed gevoel terugkijk op deze dag. Het paste helemaal bij de wijze waarop we in december afscheid namen. Zowel Frans familie als de mijne en uiteraard ook ik waren het er over eens dat je de gebeurtenis op een fijne, respectvolle wijze hebt begeleid. Daarvoor mijn hartelijke dank, ook voor de foto’s, die een mooie herinnering vormen.

Met vriendelijke groeten vanaf een zonnige Maasoever

Kitty Tegelenen

Goede middag René,

Door jouw toedoen is het voor ons een onvergetelijke dag geworden.
Geen wanklank, behoort alleen maar lof.

Deze foto’s zij al prachtig, kijk uit naar de rest.
We zullen je naam in het rond laten gaan, zoals een van ons zij het zoveel natuurlijke dat je naar de hemel gaat inplaats van in die kille kale grond.
Voor mij zal Flor er altijd zijn als ik naar boven kijk, naar die lucht die zich openbaart in al haar schoonheid en openheid.

Groeten van Helga

Beste René

Ik heb het geheel zeer goed voorbereid en als een waardig afscheid ervaren.
Nogmaals bedankt voor het verzorgen hier van, mvg
erwin

Goedemorgen René,

Hartelijk dank voor de foto’s en hele fijne begeleiding afgelopen vrijdag, het was een zeer bijzondere en papawaardige afsluiting van een fijn en rijk leven, vele vrienden en bekenden hebben ook de foto’s op facebook gezien en vonden het allemaal waanzinnig, bijzonder enz enz, niemand wist hiervan!

Nogmaals dank ook namens mijn moeder en zus,

vriendelijke groeten,

Rolien

Geachte heer de Vries,

Hartelijk dank voor uw email met een aantal geselecteerde foto’s. Eén daarvan heb ik inmiddels ook aan wat vrienden van mijn vrouw gestuurd. Inmiddels heb ik ook reeds de CD ontvangen, maar nog niet echt tijd gehad om deze te bekijken, omdat ik druk was met de voorbereidingen van mijn reis naar Thailand, waar ik nu zit.

Nogmaals mijn hartelijke dank. We vonden het een zeer waardige afsluiting van iets wat we liever niet hadden meegemaakt.

Met vriendelijke groeten,
Roelof van der M. Halsteren

Beste Rene,

Het was echt TOP!

Zullen hier altijd met een super goed gevoel op terugkijken.

Groet,

Esther, Floor en Koen

Hallo René,

Dit was een unieke ervaring. Bedankt alvast voor de mooie foto’s. De rest zie ik wel verschijnen.

Hartelijke groeten ,

Saskia L Den Haag

Beste René,
We kijken (ik in ieder geval) met een goed gevoel op zaterdag terug. Omdat
plotseling de zon ging schijnen werd het inderdaad een mooie dag en hadden
we het gevoel dat ze inderdaad eindelijk thuis was.

Hartelijk dank voor je goede zorgen.

Met vriendelijke groet,
Henny D

Bedankt het was precies zoals ik het me had voorgesteld.

Vriendelijke groet Nory W. Dinteloord

Hoi René

We vonden het ondanks dewind een mooie middag. Zijn er wat foto’s gelukt? Nogmaals dank voor je hulp en leuke manier van werken. Het was voor ons de eerste keer maar een hele passende manier om afscheid te nemen.

Hartelijke groet Mariëlle K. Nagele

Gastenboek
2014
2013
2011
2010
2009 | 2008

Wilt u een reactie achterlaten voor ons gastenboek? Gebruik dan onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht