Hallo Rene,

Dank je wel voor deze foto’s, alvast. De ballonverstrooiing heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan en wij kijken hier zeker, met een goed gevoel, op terug.

Nogmaals bedankt,
groeten van Ans, Kevin, Anouk en Lara J. Leeuwarden

De asverstrooiing met Aqua Air Services heb ik als zeeer bijzonder en bijna magisch ervaren..! Ondanks de kou, wind en miezer is het de beste en meest passende manier geweest voor mij (en mijn familie) om dit verlies af te ronden. Dank je Rene!

Sacha Scheveningen

Beste René

We zijn in elk geval erg tevreden. We vonden het een heel mooie manier van afscheid nemen en zullen hier nog lang een mooie herinnering aan hebben. Het maakt van iets droevigs iets heel sereen en rustgevend.

Nogmaals hartelijk dank voor de vele goede zorgen!

Met vriendelijke groeten
Marie-Rose Vandezande Oud Heverlee België

Beste René,

Allereerst hartelijk dank voor de fijne begeleiding bij de ballonverstrooiing vandaag. We kijken terug op een geslaagde ochtend. De plotselinge wind en heftige regen vonden we wel typisch voor onze moeder. En inderdaad, daar moesten we erg om lachen. Even een teken van boven. Vooral, omdat het daarna ook droog werd en later zelfs de zon ging schijnen. Het heeft zo moeten zijn. De foto’s zijn prachtig en een mooi aandenken. Ik zie de rest van de foto’s wel verschijnen. Nogmaals, bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet,

Anika van Hall en familie

Hallo René 6-11-2011

Wij, als familie, willen je bedanken voor de lieve ontvangst in Scheveningen. We waren allemaal onder de indruk van het oplaten van de ballonnen. De grote ballon ende 4 kleine ballonnen die de kleinkinderen symboliseerden en opa begeleiden op zijn tocht hoog de lucht in. Het was sereen en mooi. Dank je wel voor een bijzondere ervaring.

Met vriendelijke groet,

Liebeth, kinderen en kleinkinderen. Oosterhout

Goedemorgen René, 27-10-2011

Dank je wel voor de foto’s, deze zijn voor mij heel speciaal. Het was inderdaad allemaal mooi en het weer was super. We hebben na het loslaten van de ballon nog even op het strand gespeeld met de kinderen en daarna nog iets gedronken.
Verder hebben we de hele avond nog samen gegeten en gedronken.
Bedankt voor alles en ik ga nu alles een plekje proberen te geven….

Met vriendelijke groet,

Conny, Nieuwkoop

Beste Rene, 14-10-2011

Dank voor de foto’s, zijn inderdaad erg mooi geworden, niet alleen vanwege jouw talent maar ook vanwege het prachtige weer;-) We kijken met een enorm goed gevoel en prachtige herinnering terug op de ballonverstrooiing van onze vader en opa! We wilden het luchtig doen, zijn en ons leven vieren en er een ontspannen happening van maken, dat past zo met wie wij zijn maar vooral ook met hoe hij was! En dat is ontzettend goed gelukt!!! Alles klopte, het weer was prachtig, de champagne smaakte meer dan goed;-) we hadden het zo ontzettend gezellig, precies zoals mijn vader het had gewild. Maar bovenal was het ook een mooie en bijzondere gebeurtenis, een afscheid om nooit meer te vergeten. Voor zijn kleinkinderen was het ook een mooie belevenis, de open monden bij het zien van die grote ballonnen en dat zij er helemaal in betrokken werden en een ballon mochten loslaten…..het was voor hun ook een feestje! We willen jou Rene ook zeer bedanken voor de manier waarop je dit hebt mogelijk gemaakt! Je deed het op een zeer ontspannen manier, legde uit hoe het ging gebeuren en je hebt al onze nieuwsgierige vragen beantwoord.

Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,
Marion, Lelystad

Beste Rene, 7-10-2011

Dankjewel voor de foto’s, ze zagen er goed uit.
We hebben er een goed gevoel aan over gehouden. De drukte op het
strand is aan mij voorbij gegaan. Ik had meer oog voor de ballon en
mijn familie. Het was fijn dat je ook nog bij de verstrooiing bij het bankje was en foto’s hebt gemaakt.
Nogmaals bedankt voor je medewerking aan een voor ons speciale bijzondere dag.
Groetjes Daniëlle Barendrecht

Beste Rene, 5-10-2011

Bedankt voor de mooie ballonoplating en jouw begeleiding hierbij.
Zowel mijn dochter als ik hebben er een goed gevoel bij.
Heel erg bedankt en succes.

Carla L. Wijk bij Duurstede

Hoi René, 3-10-2011

Dank voor de fijne begeleiding. Wij hebben het als zeer bijzonder, maar bovenal waardig ervaren. De daadwerkelijke Fly By asverstrooiing was goed te zien. Je gaf het zelf al aan; de weergoden waren ons eveneens goed gezind.

Nogmaals dank voor de goede zorg. Wij zullen je organisatie zeker als aanbeveling meenemen indien de omstandigheid zich “onverhoopt” voordoet.

Ook namens de familie,

Met vriendelijke groet,
Coen. Amsterdam

Hallo Rene, 22-09-2011

Wij vonden de ballonverstrooing op Schiermonnikoog erg indrukwekkend en een prachtige manier om het allerlaatste afscheid te nemen. Mijn man vond het feit dat zij van ons wegwaaide erg mooi ….
Ik heb het een aantal collega’s verteld en niemand had het meegemaakt of er zelfs van gehoord maar het sprak wel aan ……

Fijne dag verder , vriendelijke groet Gea

Hoi René, 16-09-2011

Heel erg bedankt voor de onvergetelijke dag!
Wij hebben genoten en zijn ook erg blij met de door jou geleverde service.
De foto’s zijn prachtig. Een mooie herinnering voor later en fijn om al zo snel terug te kunnen kijken.

Groetjes, Tanya Almere

Beste Rene, 9-09-2011

Tot nu toe ben ik er niet toe gekomen te reageren maar de ballonverstrooiing van de as van mijn man heeft me diep geraakt. Het was in een woord prachtig en een hele mooie vorm van afscheid nemen.Jou begeleiding was naast zeer professioneel ook warm en begripvol. De cd met de foto’s is schitterend en is een dierbare herinnering.Nogmaals hartelijk dank voor je fijne begeleiding.

Met vriendelijke groet ook namens mijn kinderen,

Annemiek D-van der L. Hippolytushoef / Nieuwegein

Allerbeste René, 4-09-2011

Hartelijk bedankt voor de mooie foto’s die ik vanmiddag van u ontving! Het is fijn om de mooie gebeurtenis nog eens te kunnen bekijken en om andere geliefden en vrienden te kunnen laten zien hoe het was. Wat een prachtige, harmonieuze bijeenkomst was het gisteren, ook heel ontspannen, u hebt het geweldig voorbereid en begeleid! Het weer en het mooie Limburgse heuvelland werkten gelukkig ook helemaal mee. Het was helemaal in de sfeer die bij mijn ouders paste. En trouwens, mijn zonen en ik waren het erover eens dat we zoiets ooit voor onszelf ook wel zouden willen…..
Kortom: u mag er trots op zijn dat u zo’n toch beladen evenement tot zo’n mooie gebeurtenis hebt weten te brengen.

Heel veel dank voor alles en met vriendelijke groet,

Constance, Den Haag

Beste René, 4-09-2011

Wat een prachtige foto’s zijn het toch!
Ik ben er echt heel blij mee, en ga ze meteen doorsturen. Graag wil ik je heel erg hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop je de middag begeleid hebt. Iedereen was zeer onder de indruk van het geheel. Het was een absoluut waardig afscheid van m’n ouders, waar we met een heel goed gevoel aan terug zullen denken.

Met vriendelijke groeten,

Caroline, Nieuw-Vennep

Goedemorgen René 31-08-2011

Vriendelijk bedankt voor de foto’s.De kleine selectie foto’s zien er prachtig uit. Wij vonden het een hele bijzondere dag en ook wij hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. Het is een mooie afsluiting en de symboliek erachter maakt het extra speciaal en maakt het gemis iets dragelijker. Ik weet zeker dat onze vader dit prachtig had gevonden.

Groetjes Angèl, Heerhugowaard

Geachte heer de Vries, 31-08-2011

Namens de familie willen wij U hartelijk dank zeggen
voor de mooie foto’s die wij van U mochten ontvangen.
Het heeft zeker aan onze verwachting heeft voldaan,
en wij zijn zeer tevreden over zijn keus.

Hartelijke groeten,

Fam.B te Tzum ( Friesland )

Goede morgen René, 20-08-2011

Ik wilde je nog even bedanken voor de mooie afsluiting van het leven van mijn zoon. Ik vind het een geweldig mooie ervaring om iemand zo de vrijheid te geven, nogmaals bedankt en ik zal dit zeker aan iedereen aanraden.

Groetjes Marianne , Ben en de kinderen

Beste René, 15-08-2011

Nogmaals hartelijk dank dat je ons de mogelijkheid hebt geboden om op zo’n fijne manier afscheid te nemen van onze lieve Hans. Heel symbolisch dat wij hem moesten loslaten. Ondanks het verdriet kijken we met een goed gevoel terug op een mooie dag.

Ik heb ook enkele foto’s doorgestuurd aan vrienden en familieleden. Niemand kende de mogelijkheid van ballonverstrooiing maar iedereen reageerde ontzettend enthousiast.

Met vriendelijke groeten,
Oda R. Nijmegen

Beste René 4-08-2011

Bedankt voor de mooie foto`s per mail
Ik wil je namens mijn familie hartelijk bedanken voor de mooie middag.
We vonden het allemaal heel fijn hoe de middag verliep,vooral de uitleg en begeleiding
Met vriendelijke groet

Ingrid N Bennekom

Beste René, 20-07-2011

Het was een mooie dag en de weeromstandigheden waren natuurlijk wel perfect.
Wat hebben we lang naar de ballonnen kunnen kijken.
Wij vonden het een mooi afscheid en zeker ook voor de kleinkinderen.
Wat vond kleine Renzo het mooi dat zijn tekening aan de ballon mee omhoog ging.

René nogmaals bedankt voor goede zorgen en begeleiding.

Met vriendelijke groet,

Gert, Rosi en Renzo

Peter, Cora, Maxim en Jaimy
Beste René, 21-06-2011

Wat een mooie foto’s.We vonden het een fijn afscheid.Mooier dan we ons konden voorstellen. Er zit een mooie foto bij voor op de bedankbrief. Heel erg bedankt voor de fijne manier waarop je ons begeleide. We kijken er met veel liefde op terug. Namens kinderen en kleinkinderen bedankt en hartelijke groet.
Trijntje, Voorburg

Beste Rene de Vries, 21-06-2011

Hierbij wil ik je bedanken voor de goede en ontspannen begeleiding aan boord van het schip. Ondanks het slechte weer is het toch een mooi en waardig afscheid geworden.Tevens wil ik je bedanken voor het fotograferen van de plechtigheid, het zijn mooie foto’s geworden waar ik met plezier op terug kijk. Ook namens de familie BEDANKT.

Met vriendelijke groet,

fam. C.W.J. B Hoogvliet

Dag René. 14-06-2011

Even een dankjewel voor de bijzondere mooie ballonverstrooiing 3 juni.
En jouw fijne begeleiding. Wij zijn erg dankbaar en blij, dat het op deze manier kon gebeuren. Omdat Brord zijn passie postduiven houden was, gaf het ons een goed gevoel, om het zo te doen. Zijn as aan de lucht toevertrouwen, vrij als een vogel………
René, wij wensen je verder heel veel succes met jouw bijzondere onderneming.
Heel veel groeten uit Goirle.

Ans – Wilbert – André – Astrid

Geachte heer de Vries,

Afgelopen week heb ik de CD met de foto’s ontvangen. Ik houd mooie herinneringen aan dit afscheid met de ballon. Mede namens mijn kinderen bedank ik u voor uw aanwezigheid hierbij.
Ik wens u veel succes met uw bedrijf en doe u mijn hartelijke groeten,

Marianne de K. Leiden

Beste René,

Deze week prachtige luchten. Kreeg een SMS van Warner: Freek zijn luchten daar mee bedoelde hij zoals met het oplaten van de ballon.Vaak merk ik ook dat ik met bepaald weer en luchten kijk naar de ballon! Zo wonderlijk terwijl je weet dat die allang foetsie is. Toch is er dan een bepaalde herinnering en dat is goed. Dus je hebt het hééééél goed gedaan te samen met de weergoden. Een zeer waardevolle en troostrijke herinnering.

Hartelijke groet,
Barbara

Beste René

Om te beginnen dank voor de mooie ballonverstrooiing en je begeleiding op de 21e mei. Was helemaal goed. We hebben na het terras prima gegeten op een aparte plek in het restaurant. Om 21.00 uur zijn we allen weer huiswaarts gegaan. Een ieder was heel blij met alle aspecten van die middag/avond. De foto’s zijn prachtig en geven heel goed de sfeer weer. Ben benieuwd naar de andere. Stuur ze door naar de rest van de familie. Ze zullen blij zijn met de foto’s.

Dank je wel.

Groeten

Sophia, Den Haag

Goedemiddag meneer de Vries, 18-05-11

Namens allemaal alvast hartelijk dank voor deze selectie. We zijn erg onder de indruk. De foto’s zijn bijzonder mooi en helder! Een zeer groot succes! Mijn vader was van beroep fotograaf en dat maakt het nog specialer. Wij weten zeker dat de foto´s, gezien vanuit zijn professie, ook zijn goedkeuring zouden hebben gehad. We zullen zeker dit mooie gebeuren ook aan anderen tonen en uitleggen hoe bijzonder dit is. Ook hebben we het contact met u als prettig mogen ervaren. U heeft een duidelijke uitleg en aanwijzingen van het proces gegeven. In ieder geval nogmaals bedankt.Nogmaals hartelijk dank en wie weet tot ziens!!

Mechtilde en Marnix 0000Utrecht

Beste René, 16-05-11

ik heb de foto’s al aan mijn moeder doorgemaild, ze vindt ze prachtig!!

Groet Ditte Den Haag

Beste René, 5-05-11

5 september 2010 was je bij ons in Schellinkhout om de 2 ballonnen met de as van Freek op te laten gaan. Wij hebben een prachtig foto boek kunnen maken mede door de zeer goede kwaliteit van de foto’s en de momenten dat jij knipte. Iedereen roemt je foto’s die het boek ziet! Het is een troostrijkboek geworden hoe wonderlijk dit misschien ook klinkt. Goed voor een traan en mooie, waardevolle herinneringen aan de dag.

Nogmaals hartelijk dank.

Warner en Barbara

Hallo René, 1-05-11

We kunnen terug kijken op een fijne afscheidsmiddag. Ik heb de cd ontvangen met mooie /dierbare foto’s. Nogmaals mijn dank voor het prima organiseren van de asverstrooing, zal je zeker onder de aandacht brengen bij andere mensen .

Veel succes met je bedrijf en wie weet nog eens tot zien.

Groeten Esther, Hellevoetsluis

Beste René 22-04-11

Mede dankzij jou hebben wij op een goede manier afscheid kunnen nemen van ons zoontje Wij hebben alle foto’s gekregen en hebben op die manier zoveel mogelijk herinneringen verzameld van deze bijzondere dag. We hebben het gevoel dat we op een goede manier afscheid hebben genomen van onze kleine man. Mede dankzij de wandeling met en het loslaten van de ballon. Het was een verdrietige maar ook mooie, bijzondere dag

Bedankt!

Groeten,
Tjakka en Manuel, Amsterdam

René 21-04-11

De foto’s zijn goed aangekomen ze zijn prachtig.Het weer was prachtig. Het was voor iedereen zeer indrukwekkend Ik heb over alles een heel goed gevoel.
Nogmaals bedankt.

Ria B., Sprundel

Beste Rene, 17-04-11
Namens de familie wil ik jou bedanken voor de fijne en gedenkwaardige manier waarop jij de asverstrooiing hebt geregeld en georganiseerd; de zusters zeggen unaniem dat zij dit moment voor altijd zullen koesteren en dat zou niet gelukt
zijn als dit niet goed geregeld was. Nogmaals onze welgemeende dank voor alles.
namens de familie Jankie,
Werner Kharagjitsing (schoonzoon) Apeldoorn

Hoi René, 26-03-11

Alle foto’s goed ontvangen, ja, wij vonden het een enorm geslaagde aktie!! Het weer stond ook aan onze kant, heel wat beter dan vandaag!!
Bedankt voor de begeleiding!

Vriendelijke groeten
Ton en Ellen S Alphen a/d/ Rijn

Beste René, 21-03-11

Ik was gisteren op het havenhoofd van Scheveningen waar de 4 ballonnen de lucht in gingen met de as van Dien en haar moeder. Het was ontroerend mooi.
Hoorde van Ank dat er foto’s gemaakt zijn, zou ik er een paar kunnen krijgen over de mail? Alvast heel hartelijk dank en veel succes met uw bedrijf, heel erg de moeite waard!

Met vriendelijke groeten,
Karin van der W

Beste René de Vries, 21-03-11

Gisteren mocht ik getuige zijn van de asverstrooiing van Bep Kroes en Dien van Straalen. Het was een wonderbaarlijk gebeuren en een prettige bijeenkomst, absoluut zeer gedenkwaardig en natuurlijk waren de weersomstandigheden super. Ik heb erg genoten. Je zei dat ik mocht mailen voor foto’s van de gebeurtenis. Graag maak ik van dat aanbod gebruik.
Bij voorbaat dank.

Elze van der E. Rotterdam

Hallo Rene, 18-02-11

Was inderdaad goed geregeld en een mooie ‘ceremonie’. Mensen op het strand vonden dat ook. Ben blij met de foto’s, ondanks dat ik het in eerste instantie niet nodig vond; toch goed om deze herinnering te hebben.

groeten
Arda, Cappelle a/d IJssel

Beste René, 14-02-11

Veel dank voor het toesturen van de eerste foto’s . Zien er goed uit. Fijn als je ons nog een CD met de foto’s kunt sturen.Mede namens mijn familie nog veel dank voor de goede zorgen van afgelopen vrijdag en in de aanloop daarnaar toe.

Het is gelukkig allemaal goed verlopen. En het weer werkte wel heel erg mee! Wij (of misschien mijn vader) hadden het zeker een beetje verdiend…. Wij zijn blij dat het achter de rug is en hebben zeker een goed gevoel over de methode van verstrooiing. Het was mooi! Zeker iets om aan anderen aan te raden wat ons betrteft.

Groet,

Inge de Z. Amersfoort

Beste René, 25-01-11

Toen we hoorde over de Ballonverstrooiing van Thea Dijkstra wisten we dat we dat wilde voor onze zoon Thomas. Thomas was gek op ballonnen. Het voelde enorm goed om dat op Thomas zijn 10de verjaardag( op 24 januari 2011)te doen. Het was erg mooi om te zien hoe de grote witte ballon werd begeleid door de 9 gekleurde ballonnen.De achtergrond muziek paste goed bij het weer want toen Meneer Aart zong “met je kop in de wolken”verdwenen de ballonnen in de wolken. Daarna hebben we taart gegeten. Dank je wel voor de goede begeleiding en mooie foto’s.We vonden het fijn dat je ook daarna meeging om een stukje taart te eten en met ons even verder te praten.
Kees, Anne en Tessa Leiden

Gastenboek
2014
2013
2012
2010
2009 | 2008

Wilt u een reactie achterlaten voor ons gastenboek? Gebruik dan onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht