Dag Rene, 29-11-10

Bedankt voor de foto’s. Ik heb er vast een gebruikt voor mijn Hyves. Ik had ook nog gekeken op jouw site. Ik zag dat er in jouw gastenboek alleen maar positieve reacties zijn. En niet zo weinig ook. Wat een lijst heb je. En ja je hebt er zeker weer een paar ambassadeurs bij.

Bedankt het was goed om het overlijden van mijn vader zo af te sluiten.

Groet Annemiek Lelystad

Beste René,  19-11-10

Bedankt voor de foto’s en het verzorgen van de prachtige ballonverstrooiing in Noordwijk. Het was inderdaad een bijzondere dag, we hebben er, ondanks de emoties, van genoten. We hebben het ‘s avonds nog veel over de grote ballonnen gehad, dat ze zó groot waren.
Nogmaals onze dank voor je goede zorgen en we zullen zorgen voor een zeer positieve mond op mond reclame.

Groeten,
Joyce L Nieuwegein

Beste René, 16-11-10

Hartelijk dank voor de foto’s.
Het was vandaag een heel mooi moment. Niet in de laatste plaats dankzij het schitterende weer in Kijkduin.
We hebben uiteindelijk bijna een heel uur de ballon nog kunnen zien.
We zijn heel erg benieuwd naar de foto’s op de CD.

Dank je wel dat dit mogelijk was. Het neemt het verdriet niet weg, maar voegt er wel een heel mooie herinnering aan toe.

groet,
Maarten, Den Haag

Rene, 8-11-10
Ik weet niet of je de CD al hebt gemaakt, maar hierbij de foto’s die mijn schoonzoon ook heeft gemaakt van de ballonverstrooiing aan het Zuidlaardermeer.Wellicht kun je het nog gebruiken.
We hebben het weekend nog vaak tegen elkaar gezegd dat het heel bijzonder was en dat jij het geheel heel prettig, rustig en respectvol hebt begeleid.
Dank nog hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Diny K. Spijkernisse

Hallo René, 8-11-10

Hier nog weer even een mailtje van mij.
Vandaag vroegen de collega’s hoe het was gegaan zaterdag, dus ik vol geuren en kleuren verteld over de bijzondere ballon verstrooiing.
Ik werk in een psychologenpraktijk en de dood komt bij ons vaak aan bod.
Is het mogelijk dat ik een aantal folders van je kan ontvangen voor in onze praktijk?

Ik hoor het graag!
Groeten,
Anneke

Hoi René,

Bedankt voor de mooie foto’s en ook zo snel. Het was een mooie middag in Kijkduin ondanks de vele emoties die onder de oppervlakte mee speelden. Goede begeleiding door jou. Bedankt!

groet,

Esther H.

Hallo René, 7-11-10

Het was voor ons een bijzondere dag gisteren.
Enorm bedankt voor de goede zorgen en de fijne sfeer.
De foto’s zijn prachtig, een mooi aandenken!

Met vriendelijke groeten,
Anne S. Stolwijk

Hallo René, 30-10-10

Ik wilde je even bedanken voor de mooie service die je ons afgelopen vrijdag hebt verleend. Het was fantastisch! Het enige wat we niet konden regelen was het weer en het zag er even niet goed uit maar uiteindelijk werd het de mooiste dag van de week met droog weer en een redelijke temperatuur. Het had niet beter kunnen zijn.
Onze moeder had altijd aangegeven dat ze met de wind mee wilde en met deze ballonverstrooiing hebben we dat het beste kunnen benaderen.
Het werd voor ons een dag van afsluiting met een goed familiegevoel mede dankzij jou. Je doet het met veel beleid en je geeft gelijk een vertrouwd gevoel.
Ik vind dat je een mooi vak beoefend en ik hoop dat je nog veel berichtjes mag ontvangen van tevreden klanten. Ik zal in ieder geval aan iedereen deze mogelijkheid van afscheidnemen doorvertellen.
Ik kijk uit naar de dvd met de rest van de foto’s. De familie heeft inderdaad ook veel foto’s gemaakt en er zullen ongetwijfeld wel een paar naar je doorgestuurd worden.
Heel veel succes in de toekomst en nogmaals bedankt.

Maureen, Indisch monument Den Haag

Beste Rene 28-10-10

Bedankt onze verwachtingen zijn meer dan voldaan,de foto van de vlag half stok is een eer betoon aan mijn man. kijk erg naar de andere foto,s uit.
Mede door jou is het een hele speciale middag geworden.

Met vriendelijke groet,

Lin. Terneuzen

Beste René, 28-10-10
Mijn moeder zal zeker nog wel reageren, maar ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor de goede begeleiding en nu al de mooie foto’s. Het was zeker een hele bijzondere gebeurtenis met groot respect voor mijn vader en de man die hij was.
Vriendelijke groet,
Helen

Beste René 21-10-10

Nog bedankt voor de foto’s. we vonden het een heel bijzondere ervaring en het voldeed zeker aan onze verwachtingen.
Namens de hele familie wil ik je nogmaals hartelijk bedanken.
Met vriendelijke groet’
Esther Wouwseplantage

Beste René, 12-10-10

Vol verwachting klopte mijn hart en je hebt recht gedaan aan wat je toezegt.
Je bent een mooi mens die iets bijzonders aan nabestaanden geeft en dat is een gave.

De foto’s geven een mooi beeld van wat wij mochten meemaken. Het was speciaal deze dag en dat was onze Freek ook. Jij hebt met jouw idee recht aan Freek en aan ons gedaan en dat is van grote waarde.

Onze dank is groot ook namens alle aanwezigen. Zij vonden dat wij Freek zijn vrijheid teruggaven en hem op een bijzondere manier ” los” hebben gelaten .

Met hartelijke groeten
Warner , Thomas en Barbara , Blokker

Hi René, 7-10-10

Ik moet je nog even complimenteren, want ik krijg hele mooie, lieve reacties van onze vrienden en bekenden. Niemand weet van de mogelijkheden om zoiets als wat wij met de urn van Leo hebben gedaan, mogelijk is. Ook het verhaal achter de zee-en/zeilboot enz., wat juist zo goed bij hem paste, wordt als heel bijzonder beschouwd.

Nogmaals, bedankt,

Hartelijke groet,

Netty T. Naaldwijk

Thank you very much, Rene. Your photos are really nice, they captured the atmosphere off the balloonscattering very well.
Thank you for making this day so special to us.

Best wishes
Margarethe with family

Beste, goede, René, 5-10-10

Nogmaals bedankt voor alles. Ook de foto’s zijn goed gelukt en erg fijn om te hebben. Ik vond zelf de invallende duisternis heel prima en sfeervol.
Het werd zo intiemer op strand en dat was juist heel prettig. Ik had ook niet de behoefte om de ballon ontzettend lang te volgen.
Ik vond het wel heel merkwaardig hoe de wind en regen juist opkwamen terwijl we met de ballon bezig waren en de rest v.d. avond zo mooi en rustig was.

Zoonlief kwam me knuffelen toen we na afloop aan de boulevard terugkwamen en hij vertelde me dat hij het allemaal heel fijn en goed had gevonden zo.En daar ging het juist en vooral om voor me. Terwijl ik zelf deze afscheid ook mooi en bijzonder vond.

Vriendelijke, dankbare groeten,
Marianne

Geachte heer De Vries, 29-09-10

Mijn dank voor de vlotte verzending van de foto’s. Het geeft een goed beeld van de sfeer en het oplaten van de ballonnen. We kijken met een goed gevoel terug op deze dag. Ik wens u verder succes met uw bedrijf en mijn dank voor het verzorgen van het geheel.

Met vriendelijke groet,

Harry D. Aalsmeer

Beste René, 22-09-10

Dank je wel voor de foto’s en dank je wel voor de goede zorgen.
Jouw integere optreden is door ons allen als zeer prettig ervaren.

Met vriendelijke groet,
Lisette van der L en familie Groningen

Hallo René, 9-09-10

Bedankt voor het toesturen van de mooie foto’s. We kijken terug op een hele mooie dag waar we zeker nog vaak met een heel goed gevoel aan terug zullen denken. Het was erg bijzonder en het klopt zo met alles. Ik wil je namens ons allemaal hiervoor hartelijk bedanken.

Met vriendelijke groet van,

Anja en familie Krimpen a/d IJssel

Dag René, 5-09-10

Bedankt voor de mooie foto’s. Ze geven een mooi overzicht van een bijzondere gebeurtenis. De manier waarop je het geheel begeleidde was fijn. Je hebt er mede voor gezorgd dat de sfeer goed was. Uiteindelijk hebben we toch een “luchtige”manier van asverstrooien uitgekozen. En zo was de sfeer ook. Bedankt voor je hulp en we kijken uit naar de rest van de foto”s.
Met vriendelijke groet,
Helga B. Leeuwarden

Beste Rene, 2-09-10

Heel erg bedankt, de omstandigheden waren perfect, het was precies zoals het had moeten zijn, wij hadden er een goed gevoel over. Ik merkte zeker aan mijn moeder dat het haar opluchte. Het vertrouwde gevoel was wederzijds, als ik voor mezelf mag praten. Ik wens je veel succes met je bedrijf en bewonder de manier waarop je met passie over je werkzaamheden praat en omgaat. Nogmaals erg bedankt, dat je dit mogelijk hebt gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Mirella T Naaldwijk

Beste René, 23-8-10

Bedankt voor de waardige wijze waarop alles gegaan is. We hadden er allemaal een heel goed gevoel over en hebben ook om half zeven mijn moeder nog even herdacht. Goed dat je dat nog even meldde. Op de een of andere manier was dat een goede gedachte. En ja, wat hebben we enorm geboft met het weer! Vanmorgen regende het pijpestelen. Fijn dat je nog even bleef, daardoor werd het nog vertrouwder. Inmiddels heb ik ook de filmmontage van mijn zoon ontvangen, ook mooi. Mocht je daar nog in geinteresseerd zijn voor je eigen archief of om evt. aan serieus-potentiële klanten te laten zien, laat me dat dan even weten. Dan stuur ik je de link.

Met hartelijke groet,

Josien D. Noordeloos

20-8-10

Beste René,

Ik heb de foto’s op de cd-rom goed ontvangen. Bedankt nogmaals voor de “mooie” dag. Ik heb er nog steeds een heel erg goed gevoel bij.

Met vriendelijke groet,

Gijs G. Hoek van Holland

8-8-10

Heel hartelijk dank Rene. Het klopt dat iedereen het een heel mooie en bijzondere ervaring vond. Ik ben blij dat alles zo goed is verlopen. Allen vonden het ook een heel passende gebeurtenis, ik denk dat mijn vrouw het ook goed en mooi gevonden zou hebben (en dat vind ik het belangrijkste). Nogmaals dank voor de perfect geregelde en verlopen ballonverstrooiing en je behulpzaamheid,

Met vriendelijke groeten,

Francesco I. Amsterdam

31-7-10

Hallo René,

Dankjewel voor deze foto’s. We hebben er allemaal een gevoel bij van “mooi”. Onze dochter zei dat ze niet wist wat ze zeggen moest, behalve dan dat het heel erg mooi was.

We willen je bedanken voor de tijd die je ervoor genomen hebt en de ruimte die je ons hebt gegeven om de ballonnen los te laten en te volgen. Daar komt bij dat de weersomstandigheden voor ons gevoel niet beter kon zijn.

We zullen de foto’s met trots laten zien.

Nogmaals hartelijk dank en we hopen dat meer mensen voor deze manier van verstrooiing kiezen, want het geeft echt een goed gevoel iemand op deze manier los te laten.

Met vriendelijke groet,

Ans W. Dronten

11-7-10

Beste René,

Wij kijken terug op een hele mooie dag.
Wat een mooie ervaring.
Mijn moeder is erg blij dat we het op deze manier hebben gedaan en verteld het aan iedereen die het wil horen.
Wij hebben een mooi fotoboek voor haar laten maken van de foto’s die jij hebt gemaakt, zo kan zij het ook laten zien.
Wij vonden het ook erg fijn hoe je alles begeleid hebt en zijn erg blij met de foto’s die jij hebt gemaakt.
Nogmaals bedankt voor alles, het is voor ons een dag geworden om nooit te vergeten.

Met vriendelijke groet,

Namens mij en de familie
Cora

1-7-10

Beste René

Bedankt voor de aparte asverstrooiing,leuke foto’s,ik hoop gauw de cd te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet

Lisa Almere

1-7-10

Hallo René.

Wij vonden het ook allemaal een fijne dag, echt een heel mooi afscheid. Wij vonden het ook erg prettig dat je er bij was. Ik heb de foto’s aan een paar collega’s laten zien en die vonden het ook heel mooi en besloten dat ze dit zelf ook zo wilde als hun tijd daar is.
René nogmaals bedankt en ik kijk uit naar de rest van de foto’s.

Met vriendelijke groet,

Cora A. Huizen
26-6-10

Hallo René,

Bedankt voor de foto´s. Ze zijn mooi geworden. Het was een perfecte dag en we hebben er mooie herinneringen aan.
Bedankt voor alles.

Groeten Irma, Gilze

25-6-10

Hallo René,

Sorry voor late reactie, nogal druk geweest met diploma-uitreiking etc.
Nog bedankt voor het opsturen van de foto-cd, erg leuk om op terug te kijken, het was een mooie avond. De aanwezigen vonden het een heel mooi afscheid en waren diep onder de indruk hoe het ging.
Nogmaals dank.

Met kleurrijke groeten,
Petra van L. Lelystad

20-6-10

Beste René

Wij hebben het als heel bijzonder ervaren Het was een moment van tranen op een verder heel fijne en leuke dag. Bedankt voor je begeleiding en ik zie de foto’s op cd met belangstelling te gemoed

Met vriendelijke groet
Wim de W. Oegstgeest

18-6-10

Hoi Rene,

Ik wil je nog bedanken voor het verzorgen van de asverstrooiing van mijn vader, op 4 juni. De foto’s op cd zijn binnen en wat zitten er mooie foto’s bij !! Dank je wel.

Groetjes Helma, Duiven

2-6-10

Geachte Hr. de Vries,

Omdat ik een ballonverstrooiing nog niet eerder had meegemaakt, kon ik mij vooraf geen voorstelling maken van wat mij te wachten stond.
Het was echter een mooie, emotionele ceremonie en afscheid, door U op een waardige manier begeleidt en uitgevoerd.
Waarvoor onze gezamenlijke dank.
Met vriendelijke groeten.

M. U. Tilburg

26-5-10

Hallo René,

Wij kijken met zo’n intens gelukkig gevoel terug op de ballonverstrooiing, waarbij wij letterlijk en figuurlijk onze dierbare man, vader en zwager loslieten.
Echter zal hij in onze herinnering voortleven en mede door deze wijze van verstrooiing zullen wij ervaren dat hij in alle windstreken bij ons is.De korte impressie doet ons met genoegen terugkijken naar een prachtige en bijzondere dag met veel symboliek waar wij een heel goed gevoel bij hebben.

Bedankt en een hartelijke groet,

Henny T-S en de familie. Amsterdam

20-5-10

Beste René,

Hartelijk dank voor je bericht en voor de foto’s.
Leo en ik waren beiden van mening dat het een mooie afsluiting van deze periode was. Ik heb respect voor je visie en aanpak van het thema.

Hartelijke groet,
Paul

19-05-10

Hallo René,

alvast bedankt voor de foto’s via mail, deze zijn echt prachtig !

Zoals je reeds vermoede, was deze manier van asverstrooiing voor ons enorm mooi, we zijn erg blij dat we zo mochten afscheid nemen van mijn vader !

Ik hoop dat nog vele mensen de weg naar jouw bedrijf mogen vinden, want voor ons zijn het niets dan mooie herinneringen. Zoals we reeds vertelden, zullen we iedereen in Belgie graag vertellen over de asverstrooing op deze ongeloofelijke persoonlijke wijze.

nogmaals bedankt,

fam. V. Schoten België

12-5-10

Geachte heer De Vries,

De cd met de foto’s is goed aangekomen. U heeft het allemaal heel snel voor ons in orde gemaakt en het ziet er heel verzorgd uit.

Helaas, en het is een verontschuldiging, zijn wij vanaf begin mei druk in de weer met onze kat, die ernstig ziek is geworden. Door zijn intensieve verzorging is mijn dankzegging, mede namens mijn man, aan u voor de snelle en accurate afhandeling, op de achtergrond geraakt.

Bij deze wil ik u dan ook nog hartelijk danken voor uw bijdrage aan de goede sfeer en ondersteuning, waaronder op 27 april de ballonverstrooiing heeft plaatsgevonden.
Ook de toezending van de e-mail dezelfde dag nog met foto’s hebben wij zeer gewaardeerd.

Ik wil u dan ook heel veel succes wensen met uw onderneming.

Met vriendelijke groet,
Dini B. Heiloo

11-5-10

Dag René,

Zeer bedankt voor de foto’s en de geleverde diensten.
Hij heeft het zelf niet mee kunnen maken maar ik denk dat mijn vader het ook mooi had gevonden. Het voelde goed.

Nogmaals bedankt.

Hartelijke groet,
Leo I. Oostzaan

19-4-10

Hallo René,

We vonden het allemaal heel goed geregeld en het was zeker een mooi moment zo. Bedankt voor het snel toesturen van de foto’s. Er staat op dit moment een bericht op de site van voetbal vereniging Duno.

Bedankt voor alles .

groeten Dyana K. Den Haag

11-4-10

Hallo René,

Het was helemaal wat ik ervan verwacht had, of nog mooier zelfs. Dat kwam deels door het mooie weer, door het as verstrooien met de handen en het bekertje (zodat iedereen aan bod kon komen) en de ballonnen. Ik was blij dat ik voor jouw ballonnen gekozen had. Het blijft heel moeilijk maar ik kijk nu, met een heel goed gevoel, terug op 2 mooie dagen (crematie en vrijdag).

Bedankt voor jouw aandeel daarin.

Met vriendelijke groet,

Annemarie Tilburg

6-4-10

Hoi Rene
De foto’s per mail zijn aangekomen onze dank hiervoor en ook nogmaals voor de prachtige dag die we gehad hebben ook mede door jou betrokkenheid en inzet dank je wel.
Met vriendelijke groet

Angelika van D. Vlaardingen 4-4-10

Bedankt.
Het was voor mij zonder bedenkingen geslaagd.

Piet D. Rotterdam

29-3-10

Beste René

Het was helemaal naar wens , bedankt voor de prettige manier van contact en de organisatie, en natuurlijk de foto’s.

vriendelijke groeten,
Cees vd B Numansdorp

13-3-10

Beste René,

Bedankt voor deze snelle service. De foto’s geven een goed beeld. Het was voor ons allen een mooie ballonverstrooing op het strand van Bloemendaal die zeker aan onze verwachtingen heeft voldaan. Jouw relaxte begeleiding paste heel goed bij de manier waarop wij erin staan.

met vriendelijke groet
Trudy M Lelystad

9-3-10

Beste Rene

Wij vonden de ballonverstrooiing een mooie ervaring. Bedankt voor de foto’s heb ze net op de computer bekeken ze zijn erg mooi. Ik ben hier erg blij mee en ik denk de kinderen ook wel .

Vriendelijke Groet
Familie Kuipers Medemblik

16-2-10

Geachte heer de Vries,

Bedankt voor de foto’s, we zijn er erg blij mee. Iedereen was erg onder de indruk van het geheel. Nog bedankt voor het meedenken tijdens het oplaten Het is lastig om daar zelf iets bij te verzinnen. Ik hoorde van mijn buurvrouw, die had op het balkon staan kijken, dat er lange tijd een meeuw met de ballon meegevlogen is. Ook zo bijzonder, net als die opening in de lucht.

Groeten,
Mw.A.Zwiers Den Haag

9-2-10

Hallo René,

Heb de foto’s in goede orde ontvangen en ze zijn prachtig. Vooral de foto’s van het moment van loslaten vind ik erg mooi. De ballonnen komen daarbij goed in beeld en ook zo mooi achter elkaar gefotografeerd. De zon hoog links op de foto’s straalt prachtig en geeft de foto’s extra sfeer, hoe triest de aanleiding dan ook is.

Het is voor mij een bijzondere ervaring geweest met weer een stukje afsluiting en verwerking.

Nogmaals bedankt!

Hartelijke groeten,

Gina. Rotterdam

16-1-10

Hallo René
We vonden de ballonverstrooiing heel mooi, ze is nu echt vrij.
en bedankt nog dat je de cd zo snel heb opgestuurd.
met vriendelijke groet

Chris van V en de rest van de familie

14-1-10

Beste Rene,

De CD met de foto’svan de ballonverstrooing is goed aangekomen. De foto’s zijn prachtig en bieden een geweldige herinnering aan deze plechtigheid. Nogmaals dank voor deze bijzondere beleving.
Vriendelijke groeten.

Dan en Is W Hierden

7-1-10

Beste Rene,

Bedankt voor de snelle toezending van deze mooie beelden. We zijn benieuwd naar de cd. We hebben het als een heel bijzonder moment ervaren wat zeker aan de verwachtingen voldeed. Bedankt voor de zorgvuldige en correcte organisatie van dit moment.

GR Mark P Tilburg

Hoi René,

Bedankt voor je mail en foto’s. Wij hebben een fijne dag gehad in vlissingen en een waardig afscheid kunnen nemen. Het was een mooie ervaring. Namens de hele familie bedankt daarvoor.
Mocht het nog een keer nodig zijn dan weten we je te vinden. We vinden het zeker een aanrader!

Groeten
Rens en Marja Papendrecht

5-1-10

Beste Rene,

We vonden het een erg mooie dag. Mooier nog dan we gedacht hadden. Erg emotioneel natuurlijk, maar Roy verdiende zoiets speciaals. Hij hield wel van spektakel 🙂 In ieder geval nogmaals bedankt.

Groeten Manon M Roosendaal

Gastenboek
2014
2013
2012
2011
2009 | 2008

Wilt u een reactie achterlaten voor ons gastenboek? Gebruik dan onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht