23-12-09

Beste René

Ik heb vandaag de CD met foto’s ontvangen van de asverstrooiing van mijn moeder van 18 december. Ik ben er heel erg blij mee want ze zijn heel erg mooi. Nogmaals bedankt,

Met vriendelijke groet,

Yvonne de B Zoetermeer

24-11-09

Beste René,

Bedankt voor de mooie foto’s, die betekenen veel voor ons. Wij willen je ook bedanken voor de mooie verzorging van het geheel. Succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Familie V-K Tiel

15-11-09

Hallo Rene

Ik wil je bedanken voor de info en het telefonisch contact; het is allemaal heel emotioneel. Uit het gesprek en de info, de mail, en de foto’s blijkt dat je met heel veel respect en inzicht omgaat met de overledenen en de familie. Ik heb daar heel veel vertrouwen in. Mocht ik over een tijd van mening veranderen neem ik weer contact op; want je reportage – je verhaal en ook de foto’s zijn zeer indrukwekkend en ik heb het allemaal op de computer opgeslagen.

Met dank voor de hulp, interesse en info

Groeten

Wilma P Valkenburg

25-10-09

Beste René,

Hartelijk bedankt voor de snelle toezending van de foto’s. Deze geven een goede impressie van een mooi en waardig afscheid.

met vriendelijke groet,

Jaap van R.

24-10-09 Nieuw Roden

Beste René,

Dank je wel voor de foto’s. We hebben het allemaal een mooie manier gevonden om onze moeder, schoonmoeder en oma op deze manier te laten gaan. Ook de kinderen vonden het goed zo en waren positief. Nogmaals dank en vriendelijke groeten van ons allen,

Marianne

17-10-09 Vlaardingen

Beste René,

Ik heb even je dvd afgewacht. De foto’s kon ik bekijken op de computer van mijn man Jacques. De dvd met muziek en foto’s op het mooie grote tv-scherm. Bij de foto’s zit genoeg materiaal om ook onze vrienden iets mee te geven.

René, heel hartelijk bedankt voor deze prachtige ochtend!!
Groetjes -ook van de kids- Leny.

29-09-09 Zoetermeer

Beste René,

Ontzettend bedankt voor het toesturen van de cd met foto´s en met de muziek van Venice. Ik heb hem in goede orde ontvangen. dit is een mooie herinnering aan het emotionele afscheid van Frank op 15 september jl. Nogmaals bedankt voor de perfecte begeleiding en service.

Vriendelijke groeten,

Mille van der H

28 09 09 Lelystad

Beste René,

Wij willen jou nogmaals bedanken voor jouw fijne begeleiding op 12 september 2009 op het strand aan Egmond aan Zee.
Ondanks dat het ontzettend emotioneel was, hebben wij het met een goed gevoel kunnen afsluiten.
Kortom: een indrukwekkende mooie dag met een dubbel gevoel!

Met vriendelijke groet,
Fam. Hoogendorp

28 09 09

Dag Rene de Vries,

Dank voor de foto’s, ze geven een goed beeld van de zeer geslaagde en stijlvolle dag. Nogmaals: uw inbreng was een belangrijk en goed uitgevoerd element van deze dag. Daar zijn wij het allemaal over eens.

Met hartelijke groet en wellicht tot ziens,

R. Beishuizen Naarden

14 09 09 Delft

Beste Rene,

Hartelijk dank voor de foto’s. Voor ons is het ook een fijne dag met dierbare herinnering geworden. Hartelijk dank dat je dit mogelijk hebt gemaakt.

Vriendelijke groet,

Monique H

13 09 09

Hallo René,

Bedankt voor de mooie foto’s. Het was een dag met een lach en een traan, maar je hebt er een mooi geheel van gemaakt voor ons. Het was een prachtige dag met veel mooie momenten. We hopen het nog lang niet mee te maken, maar we zullen dit zeker promoten bij andere mensen.
met vriendelijk groet,
Joop en Yvonne de B. Lelystad

09 09 09

Hallo René,

We waren allemaal erg onder de indruk van de ballonverstrooiing; het is moeilijk je iets voor te stellen bij zoiets, maar het voelde gewoon goed. Een heel mooi gebaar om iemand zo te laten gaan, zeg maar. De grootte van de ballonnen heeft echt enorme indruk gemaakt op de kinderen. Fijn dat je ze erbij betrok. De omstandigheden waren inderdaad super, wat een mooi weer. En zo lang we de ballonnen nog konden volgen ook, helemaal top.

Heel erg bedankt voor alles,
Tamara, Jasper en Manon, Leiderdorp
(en ook namens mijn ouders)

25 08 09

Beste René,

Heel veel dank voor de asballon verstrooiing van mijn vrouw, ik kan zeker zeggen dat dit ook een hoogte punt in mijn leven is. Na de film gezien te hebben wat zeer indrukwekkend was ,kan ik zeker zeggen dat de werkelijkheid veel indrukwekkender is. De ongedwongen sfeer de ruimte en de rust maken dit tot een geweldig iets. De gedachte die je dan inbeeld komen volledig tot hun recht. Op de plaats waar ze geboren is verlaat ze ook weer deze aarde. Oma was en is voor de kids een sterretje,waar ter wereld we ook komen is er iets van haar. Haar laatste wens nog een keer te vliegen hebben we ook op deze manier kunnen voldoen.
Je adviezen en begeleiding waren bijzonder. Dank voor de mail foto,s en nogmaals heel veel dank voor de begeleiding en voor de manier waarop wij afscheid hebben kunnen nemen van mijn vrouw , moeder , oma en vriendin.
Giel P familie en vrienden Lelystad

24 08 09

we hebben di 18/8 de as van mijn ouders uitgestrooid, zowiezo een onvergetelijke dag, maar dankzij de schipper ook een bijzondere dag!
we hebben het in alle rust kunnen doen, en ook na het uitstrooien heeft hij er nog iets bijzonders van gemaakt, ik heb zo een hele mooie herrinnering aan deze dag!
met dank en vriendelijke groet
Martje R Eindhoven

11 08 09

Beste Rene,

Hartelijk dank voor het sturen van de foto’s. Wij hebben de dag ook als heel mooi ervaren. Ik denk dat vanaf nu de herinnering aan de datum een mooiere is dan voorheen. Jij hebt hier ook zeker een bijdrage aan geleverd. Wij hebben nu in alle rust afscheid kunnen nemen.

Een aanbeveling, zeker voor nabestaanden die plotseling met de dood worden geconfronteerd en die door de onverwachte hectiek niet goed afscheid kunnen nemen. Een ceremonie als de ballonverstrooiing kan dan op een later tijdstip veel goedmaken!

De foto’s heb ik natuurlijk direct doorgezonden aan de meiden.

Nogmaals dank,

Carola Gouda

15 06 09

Hoi René,

Bedankt, voor de foto’s.Mijn broer, die geen fototoestel wilde meenemen is ook blij dat er foto’s zijn genomen.

Verder wil ik je nogmaals bedanken voor het mooie afscheid.
We hebben allemaal een heel goed gevoel erbij dat we op deze manier afscheid genomen hebben van onze vader en opa en je begeleiding erbij.

groetjes,
Loes A en familie Venlo

08 06 09

Hoi Rene,
Zaterdag was een prachtige dag en precies wat ik ervan had verwacht. Er is nog veel over nagepraat en iedereen was erg te spreken over de manier waarop Eef is “herdacht”.Wij willen je dan ook heel erg bedanken voor je medewerking en de prachtige ballon.

Groetjes Marscha, Zeeland

01 06 09

Hallo René,

Dat is snel met die foto’s! Hartelijk dank hiervoor. Ik vond het perfect. Ik ben zo blij dat je op de valreep nog tijd kon vrijmaken voor de begeleiding. Dat heeft me echt geholpen. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad, ook over jou. Nu besef ik pas echt dat het over en uit is en dat is verdrietig maar ook goed.

Nogmaals bedankt, Marja Leiden

27 05 09

hallo rene

alles was perfect in orde, alle foto’s zijn ontvangen en ook al afgedrukt. bedankt voor alles. Iedereen is heel nieuwsgierig naar de ballonverstrooing. We maken reclame voor je

groetjes Angelique Wassenaar

25 05 09

Dag Rene, Bedankt voor de mooie foto’s. Als ik alle foto’s heb zal ik er een gedenkboekje voor mijn moeder van maken. Mijn moeder heeft er een goed gevoel aan overgehouden maar is wel blij dat het achter de rug is.
Ze vond jou ook erg aardig en meelevend dus complimenten over de afhandeling in Scheveningen. We hadden het ook niet beter met het weer kunnen treffen. Ik zie de rest van de foto’s graag tegemoet.

Vriendelijke groeten
Ria , Amersfoort

18 05 09

Hallo René,

Bedankt voor de CD. De foto’s zijn heel mooi geworden.
Ik zal ze zeker aan iedereen laten zien en ook vertellen hoe apart en mooi het is om via een ballon verstrooid te worden.

groetjes,
Jacqueline Den Haag

17 05 09

Beste René,

Hartelijk dank voor de uitgebreide nazorg van de asverstrooing van onze Moeder.
Iedereen was er tevreden over, een waardig afscheid!
Wij wensen je veel succes , zullen je Aqua Air Services promoten…..
Hartelijke groeten, namens de hele familie, Marjoleen P Zantvoort

06 05 09

Hoi Rene,

Dank je wel voor deze mail en ik heb inmiddels ook de DVD al ontvangen, waarvoor natuurlijk ook onze dank. Ik kan me voorstellen dat je het een rare locatie vond, maar toch was het voor ons helemaal goed. Hij had lekker de eerste aftrap zonder dat iemand dat wist. Ik vind het nog steeds heel speciaal en we hebben er ook echt allemaal een goed gevoel bij. En daar gaat het om. Nogmaals bedankt en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere nabestaanden (Heb ik trouwens vanmorgen al gedaan)

gr. Karin Gouda

30 04 09

Beste René,

Bedankt voor de foto’s, ze zijn heel mooi. Het was inderdaad een hele mooie en bijzondere ervaring om de as van Ruud op deze manier te verstrooien. Ik ben ook heel blij dat het op deze manier kon, het was precies in de stijl van Ruud. Ik heb van de aanwezigen alleen maar positieve reacties gekregen.

Ik wil je ook bedanken voor de zeer correcte wijze waarop jij alles geregeld hebt en aanwezig was. Op de juiste momenten nam je afstand en op andere momenten gaf je de gepaste uitleg. Je hebt gelijk als je zegt dat het gelijk vertrouwd aanvoelde.

Nogmaals bedankt voor alles en ik zal mijn positieve ervaring doorgeven aan het crematorium Midden-Limburg.

Met vriendelijke groet,

Paul ter B Roermond

29-03-09

Beste René,

Wij willen je nog bedanken voor de fijne begeleiding bij de ballonverstrooiing op 22 maart. De familie en wij vonden het een heel mooi en indrukwekkend afscheid.

Met vriendelijke groet,
Peter en Wiepke L. Oud Karspel

25-03-09

Beste René

Bedankt voor het sturen van de ballonverstrooiing foto’s we hebben geluk gehad met het weer en dat kun je op de foto’s duidelijk zien. Mijn moeder vondt het heel erg mooi en aansluitend hebben wij in de haven nog wat gegeten.
Foto’s laat ik voor mijn moeder afdrukken. Je hebt een leuk bedrijf zo en ik wens je veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke Groet,

Gerrit S. 20-03-09

René,

Sorry, dat ik zo laat reageer, maar ik heb niet eerder in mijn e-mail gekeken. Had ook niet verwacht, dat je de foto’s dezelfde avond nog zou verzenden. Wij vinden, dat je alles perfect geregeld hebt (ook het weer zat mee) en we bewaren de foto’s als een blijvende herinnering.

Nogmaals onze hartelijke dank en groeten.

Dick en Boukje van E Schellinkhout

18-03-09

Hoi René,

Dank je wel voor het uitgebreide bericht over de bijzetting en voor alles wat je gedaan hebt. Ik ben blij dat ik dit heb kunnen doen en vond het erg fijn dat jij zo goed meedacht.
Ik zal dit doorgeven aan de oma. Zij is ook ontzettend blij en dankbaar.

Met vriendelijke groet,
Carina P Oostzaan

17-03-09

Beste Rene,

Sorry dat het zolang geduurd heeft, maar bij deze de mooie foto’s van de ballonverstrooiing op het strand van scheveningen.
We denken nog vaak terug aan het bijzondere moment, waar ook jij een belangrijk deel aan had.

Groetjes,

Marianne T

01-02-09

Beste René,

Bedankt voor de plezierige wijze waarop we de ballon mochten oplaten. Ook al was het koud en super mooi zonnig, thuis hebben we het er nog over gehad dat dit een waardige manier is om afscheid ( ook al was het al weer lang geleden) van iemand te nemen.

Vraag nog of we de foto’s van je mobiel nog kunnen krijgen en of je ons nog een folder zou willen toesturen.

Vriendelijke groet,

Hans D. Zoetermeer

19-01-09

Beste René,

Wij willen je hartelijk bedanken voor de mooie ballonverstrooiing van mijn vader op vrijdag 16 januari 2009. Het was voor ons een prachtig afscheid en ook zeker erg persoonlijk. Dit kwam zeker door jouw persoonlijke aandacht voor onze vragen en wensen zodat we mijn vader konden verstrooien vanaf een bij hem geliefd punt op de dijk.
Nogmaals hartelijk bedankt voor je steun.

Groetjes
Jessica van Maanen & familie
Den Helder

12-12-2008

Hallo Rene,

Bedankt voor de foto’s.Wij zijn blij dat we voor de ballonverstrooiing hebben gekozen, ook degene die in eerste instantie hun bedenkingen hadden vonden het achteraf erg mooi. Ik heb een klein filmpje ervan gemaakt en deze staat op youtube. Als je het wil zien moet je zoeken onder ballonverstrooiing.
Ik hoop dat het nog even duurt , maar wanneer mijn moeder overlijd zullen we zeker weer contact met je opnemen.
Bedankt voor de goede zorgen!

Vriendelijke groeten Daisy en Familie Egmond aan Zee

01-12-2008

Beste Rene ,

hierbij stuur ik je enkele foto`s van de ballonverstrooiing vanaf een besneeuwde speeltuin Robbedoes . Verder kunnen we je melden dat we naderhand familie , buren , kennissen , collega`s hierover hebben ingelicht en ze vonden het allemaal een hele mooie manier van verstrooiien !
Vanaf deze kant : Nogmaals bedankt , het was een geweldig indrukwekkende ervaring waar we met een heel goed gevoel op terug kunnen kijken !!!

Met vriendelijke groet , Familie Elschot Aalten

28-10-2008

Ha Rene,

Nogmaals mijn dank. Mijn gevoel is nog steeds goed, zelfs de jachtigheid op het laatste moment hoorde er op de een of andere manier bij. Zodra ik het gedoe met foto’s downloaden onder de knie heb, stuur ik je wat foto’s. Ik ben blij dat ik er destijds achteraan ben gegaan door te googlen en hou er een mooie herinnering aan over, die helemaal past bij mijn herinneringen aan Hans.

Hartelijke groet,
Yvonne Hilversum

17-09-08

Goedemorgen René,

We hebben de DVD inmiddels bekeken. Hij is inderdaad heel mooi geworden. Iedereen vindt dit toch wel een hele mooie aparte manier van asverstrooiing.Verder willen we je graag bedanken voor de fijne manier waarop je ons begeleid hebt. We stellen het vooral zeer op prijs, dat je de tijd voor ons nam en ook vooruit en mee denkt zonder opdringerig te zijn.

Gr. Conny Haarlem

5-09-08

Dag René,

Hartelijk dank voor de foto’s. Wij zijn zeer tevreden met de ceremonie in de duinen. Mijn vader heeft er rust en vrede mee. Het was een prachtig afscheid en een letterlijk laten gaan.

Groeten Andrea en Wim. Den haag

29-07-08

Beste René,

Wij willen je graag bedanken voor alles wat je voor ons geregeld hebt.
Het afscheid gisterenavond was overweldigend.
Iedereen vond het heel “mooi”, sereen en een waardige laatste groet.
Ook jou aanwezigheid werd door iedereen als prettig ervaren.

Nogmaals hartelijk dank.

met vriendelijke groet,

Annette van R – S, Familie en Vrienden. Nieuwegein

12-05-08

Beste René

Nogmaals hartelijk bedankt voor je verleende diensten. De asverstrooiing per schip van onze moeder, Reine Bos was heel bijzonder. Het was een prachtige dag in schevenigen. Alles verliep precies zoals onze moeder zich dat voorgesteld en gewenst had.

Met vriendelijke groeten, ook namens mijn broer, Erik.

Carien Purchner-Doijer Chicago USA

01-04 08

Beste René

Wij hebben een zeer goed gevoel over de ballonverstrooiing van afgelopen zaterdag. Als je het stukje film wil gebruiken om dit aan geintresseerden te laten zien, dan hebben wij daar geen probleem mee.

Groet Patrick Rotterdam

Gastenboek
2014
2013
2012
2011
2010

Wilt u een reactie achterlaten voor ons gastenboek? Gebruik dan onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht