Gastenboek

Steeds meer mensen zoeken naar een passende en persoonlijke manier voor de bestemming van de as van een geliefde of van zichzelf. Op deze website informeren wij u uitgebreid over de door ons ontwikkelde ballonverstrooiing. Al vele nabestaanden, of mensen zelf, hebben hun verzoeken en wensen voor een ballonverstrooiing bij ons neergelegd. Deze verzoeken en wensen, hoe bijzonder ze ook waren, hebben we in de loop der jaren met veel toewijding vervuld. De mooie berichten achteraf geven ons veel voldoening. Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen, dan is daarvoor een mogelijkheid onderaan deze pagina.

Hierbij wil ik René bedanken.

Ondanks dat wij nu in de corona crisis zitten is afgelopen 19 april de asverstrooiing bij Hoek van Holland doorgegaan. Wel aangepast, max. 6 personen aan boord en 8 personen stonden aan het einde van de pier. De boot stopte op ca. 30 meter van de pier en daar heeft de ceremonie plaatsgevonden. Heel waardig en relaxed. Het was een heel respectvol afscheid van mij op 19-4-2019 overleden echtgenoot. Nogmaals bedankt René.

25-4-2020 Ineke, Zwijndrecht

Asbijzetting Hoek van Holland met een deel van de nabestaanden op de pier
Fly-By asverstrooiing per vliegtuig voor de kust van Kijkduin.

Beste Rene

Hartelijk bedankt voor verstrooien op 14 maart 2020 van de as van mijn moeder Mevrouw de Rie Intven. Het was fijn dat je de exacte plaats in Kijkduin hebt aangegeven waar wij het beste konden gaan staan. Wij hebben het vliegtuig vandaar uit recht over ons zien vliegen en ook de verstrooiing van de as hebben wij goed kunnen waarnemen. Het was ontroerend maar het gaf ons ook een fijn gevoel. Hartelijk dank,

Coby Lobe de Rie
2-4-2020 Rotterdam

Hoi René,

Heb het bestand met foto’s van de ballonverstrooiing ontvangen. Fijn om het nog eens terug te kunnen kijken. We vonden het erg mooi en speciaal als laatste afscheid voor onze moeder. Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Yvette

5-3-2020 Bergen op Zoom

ballonverstrooiing-bergen-op-zoom-strand-boulevard
ballonverstreuung-helium-ballon-dusseldorf-rhein

Hallo René,

ich wollte mich noch einmal bedanken für die stilvolle Verabschiedung meines Vaters.
Vielen Dank!!! Es war ein wunderbarer Abschied. Es sind schöne Photos.

Lieben Gruß und Frohe Weihnachten

Alexandra
21-12-2019 Düsseldorf

Geachte meneer de Vries,

Bedankt voor de foto’s. Wij allen hebben de asbijzetting door u als waardig en zeer respectvol ervaren en kijken met een heel goed gevoel op deze vaart in Rotterdam terug. Nogmaals van harte bedankt. Fijne Feestdagen en een goed nieuw Jaar!

Met vriendelijke groeten

Inge
19-12-2019 Berkel en Roodenrijs

rotterdam-haven-asbijzetting-schelp-urn
asbijzetting-nieuwe-waterweg-hoek-van-holland

Hi René,

Bedankt voor de foto’s van de asbijzetting te Hoek van Holland. Het was zeker een waardig afscheid. De omstandigheden kunnen we niets aan doen, het was goed zo voor ons.

Nogmaals bedankt,

Jan Meijer
15-12-2019 Maassluis

Beste René,

Dank je wel dat mede dankzij jouw hulp het afscheid van mijn vader onvergetelijk is geweest. We zijn blij met de mooie herinneringen aan een schitterende ballonverstrooiing vanuit de duinen van Scheveningen.

Met vriendelijke groet,

Karin
7-12-2019 Brummen

westduin-scheveningen-ballonverstrooiing
Ballonverstrooiing -maasland-achtertuin-heliumballonverstrooiing

René,

Dank je wel voor jou bijdrage aan deze, voor ons speciale, dag. We kijken er met een zeer goed gevoel op terug. Mocht de gelegenheid zich voordoen dan zullen wij de ballonverstrooiing en jouw services aan iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Sjef
Maasland 4 november

Beste René,

Ik heb de foto’s van de Ballonverstrooiing op de Maasvlakte ontvangen, ze zijn heel mooi. We willen je ook hartelijk bedanken. Dat het zo mooi zou zijn, hadden we niet verwacht, en we hebben er allemaal een goed gevoel bij en een soort rust van het is goed zo👍

Bedankt gr fam boers
Oostvoorne 28 oktober

ballonverstrooiing-maasvlakte-rotterdam-oostvoorne
Asbijzetting-schelp-urn-asverstrooiing-de-hef-rotterdam

Beste René,

Jij ook nog van harte bedankt voor de goeie zorgen en de foto’s van de asbijzetting, met de mooie schelp-urn, in Rotterdam (waar we niet op gerekend hadden).Het is voor ons een heel mooi en waardig afscheid geworden op een mooie plek bij de Hef in Rotterdam. Bedankt namens de hele familie.

René
21-10-2019 Rotterdam

Beste René,

De foto’s van de ballonverstrooiing te Breskens in goede orde ontvangen en door mij gedownload. Ik heb ze ook al uitgepakt en bekeken. Ziet er indrukwekkend uit. Het had toch wel iets heel bijzonders.

Met vriendelijke groet en nogmaals bedankt mede namens de hele familie.

Rinus en Anneke
Vlissingen 14 oktober

ballonverstrooiing-breskens-asverstrooiing-per-heliumballon
asverstrooiing-oude-maas-rhoon-rotterdam

Hallo René,

Zaterdag is prima verlopen. Vervoer op de boot was prima en comfortabel. De stroming op de Oude Maas werkte mee om de urn en bloemen goed vanaf de boot weg te laten stromen. We zijn zeer tevreden over hoe het is verlopen. Bedankt voor de goede service en vlotte reacties.

Mvg, Marcel
Rhoon, 14 oktober

Beste René,

Hartelijk dank voor de organisatie van de as verstrooiing per ballon van mijn vader. Voor veel mensen is een verstrooiing per ballon nog onbekend terrein. Nadat zij de foto`s hebben gezien die jij ons toezond, wordt het als een waardig en zeer mooi afscheid gezien wat ongetwijfeld navolging zal hebben.
Voor ons was het ook de eerste ervaring om per ballon te verstrooien. Het moment van “loslaten” en opstijgen van de ballonnen was een heel mooie en aangrijpende gebeurtenis die niet snel vergeten zal worden. Nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne contacten en rimpelloze verzorging.

Leo van Deene
Zwijndrecht 3 september

ballonverstrooiing-as-ballon-helium zwijndrecht
ballonverstrooiing-sloep-schildmeer-zonsondergang-asverstrooiing

Hallo Rene,

Wij zijn erg dankbaar voor het mooie en waardige afscheid van mijn man en onze vader. Het afscheid op het Schildmeer, vanaf de sloep, paste precies bij hem en zal daardoor voor altijd een dierbare herinnering blijven. De foto’s zijn een tastbare herinnering en we zijn daardoor blij dat u deze heeft gemaakt. Wij willen u nogmaals bedanken voor alles. Met vriendelijke groet,

Lia, Stefan en Daniëlle
Scheemda 28 augustus

René,

Bedankt voor het begeleiden van de asbijzetting van mijn vader. Wij hebben het als een mooi en waardig laatste afscheid ervaren.

Met vriendelijke groet,

Frank
Scheveningen 26 augustus

Beste, René

Bedankt voor alle foto’s en goede zorgen voor de asverstrooiing. Omdat ik er zelf niet bij kon zijn vormen deze een tastbare herinnering aan een mooi afscheid. Het was voor de familie een bijzondere ervaring. Hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groeten

Fam Looyer,
Scheveningen 27 augustus

Goedemorgen René,

Dank u wel voor de mooie foto’s! Deze zijn heel dierbaar voor ons. En dank u wel voor de prachtige dag. Iedereen vond het heel mooi om de asverstrooiing op deze locatie in Rotterdam uit te voeren. We kijken er met een goed gevoel op terug, het is precies gegaan zoals mijn moeder graag gewild had. Nogmaals dank.

Groetjes Arlene,

Rotterdam 20-8-2019

asverstrooiing-rotterdam-maas-zwaan-brug

Beste rene

Dank voor de mooie en waardige bijzetting in zee! Wij op het havenhoofd, jullie de hoge golven trotserend op een meter of 20 afstand om de urnen in het water bij te zetten. We vonden het een prachtige manier om afscheid te hebben genomen van onze ouders en familie.

Met groet. Familie Go Amsterdam 15 juli 2019

asverstrooiing-schip-hoek-vanholland-noordzee-scheveningen

Beste René,

Hartelijk bedankt voor de foto’s van de asverstrooiing voor Hoek van Holland en voor ons een heel fijn afscheid van Henk. Dat de zee wat onstuimig was hoorde ook bij Henk. Het was ontzettend goed en fijn geregeld zo.

Familie de Graaff,
Winterswijk 7 augustus

ballonverstrooiing-duitsland -asverstrooiing-per-heliumballon

hallo

ich möchte mich bei der firma Aqua Air Services herzlichst bedanken. Sie haben mir mit enormem Einfühlungsvermögen, toller Kreativität, persönlichem Engagement und soviel Herz einen sehr schönen letzten Abschied von meiner Mutter beigestanden.
Nochmals ein besonderes Danke, liebe Dorien und lieber René

Lily

Beste René,

Nogmaals hartelijk dank voor de asbijzetting van onze ouders, vandaag 14/7/2019, per SUP voor de kust van Noordwijk. Het was een mooie, emotionele afsluiting dat zij samen zijn toevertrouwd aan de zee en dat jij dit mogelijk hebt gemaakt. Het contact tussen ons voorafgaand aan deze dag was altijd zeer prettig en professioneel. Wij zullen je zeker aanbevelen!

Mariëlla
Voorburg 14 juli 2019

asbijzetting-sup-noordwijk-aan-zee-zeeurn

Hallo René

Ein herzliches Dankeschön für die sehr harmonische Ballonverstreuung die sie meinem Mann sowie unserer Familie bereitet haben.

Heidi

Ballonverstreuung-arcen-niederlande-asverstreuung-heliumballon

Sehr geehrte herr de Vries

Vielen Dank für die gute, kompetente, einfühlsame und persönliche ballonverstreuung unserer Mutter. Mein Bruder und ich waren rundum sehr zufrieden.

Katrin

asbijzetting-futurehaven-maasvlakte-rotterdam

Beste Rene,

Hartelijk dank voor de mooie foto’s. Het was een groot succes, we hebben een mooie herinnering aan de asbijzetting en het leven van mijn ouders is op deze manier voor ons allemaal goed afgesloten. Als je het leuk vindt toch nog iets meer van het kunstwerk in de Futurehaven te zien, stuur ik het linkje naar een filmpje van ca 5 minuten.

Hartelijke groet

Cathy
Rotterdam 14-7-2019

Hoi Rene,

Dank je wel voor de mooie foto’s en begeleiding van de ballonasverstrooiing van onze man,vader en schoonvader, wij vonden het een mooi en waardige afsluiting.In de duinen was een heel goeie vervanging voor de dijk, de as die wij in het water aan de dijk hebben gedaan was voor ons wel een speciaal gevoel en zo hebben wij toch zijn wens uitgevoerd met elkaar. Hebben er een heel goed gevoel bij.

Reina en familie
Den Helder 21-6-2019

asverstreuung-ballonverstreuung-heliumballon well-arcen

Beste Rene,

Dank voor de prachtige foto’s van de ballonverstrooiing. Het was een bijzondere avond, we hebben het allemaal zo ervaren. Het was een mooie afsluiting van deze stap in het proces. Dankjewel voor alles.

Hartelijke groet, Ivon
Benthuizen 7 juni 2019

asbijzetting-zee-urn-scheveningen

Beste René ,

De foto’s zijn goed aangekomen en ik heb ze ook doorgestuurd naar mijn stiefkinderen. Het was een hele mooie asbijzettings plechtigheid afgelopen zaterdag. Ook het loslaten van de ballonnen bij het wegvaren van de locatie was speciaal. U heeft ons erg goed geholpen. Nogmaals heel erg bedankt.

Mvg Shudela
Scheveningen 9 juni 2019

zee-urn-oceaanblauw-asbijzetting-scheveningen-aquaairservices

Beste René,

Hartelijk dank voor het mogelijk maken van dit waardige afscheid van mijn schoonvader voor de kust van Scheveningen. Iedereen was ervan onder de indruk hoe mooi het was. De foto’s van zijn een fijne aanvulling op de herinnering. Nogmaals dank en hopelijk tot niet al te snel 😉

Met vriendelijke groet, Diana
Vlaardingen 7 juni 2019

Beste Rene,

Dank voor de mooie foto’s van de ballonverstrooiing van onze vader bij de Scouting. Het was voor ons een mooie afsluiting van de afgelopen periode.

Met vriendelijke groet, Anja
Zoetermeer 31 mei 2019

ballonverstrooiing-scouting-zoetermeer-asverstrooiing -per-heliumballon.

Hallo René,

ich habe die Bilder erhalten. Auch diesmal hat alles gepasst, es war wieder ein schöner und würdiger Abschied

Danke & viele Grüße, Kai

Scheveningen 3 juni 2019

Hallo René

Bedankt voor het sturen van de foto’s van de asverstrooiing per ballon van mijn man. Iedereen vond het een mooie dag en tevens laatste afscheid. Wij houden er zeker mooie herinneringen aan over. Wij zijn dankbaar dat wij dit op zo’n mooie manier hebben kunnen doen. Enigszins in het gedachtegoed van mijn man Arie. Nogmaals namens ons allemaal hartelijk dank voor de hulp en begeleiding!

Sien en verdere aanwezige familie
Den Haag 20 mei 2019

asverstrooiing-zoetermeer-ballonverstrooiing-per-heliumballon
heliumballon-verstrooiing-zandvoort-aan-zee-tijn-akkersloot

Goedemorgen René,

Dank voor de foto’s van deze bijzondere ballonverstrooiing en het opsturen van het briefje.
Het is een prachtige, bijzondere avond geworden, mede dankzij jouw liefdevolle inzet.
Dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,
Annemiek
Hilversum 14 mei 2019

Beste Rene,

Het is prima verlopen gisteren. Wat zijn Harm en Josephine fijne mensen! De asverstrooiing, een bijzondere ervaring was het, had niet mooier gekund.

Hartelijk dank! Irma

29 mei 2019 Zwolle

Beste René,

Wij hebben de foto’s van de ballonverstrooiing inderdaad goed ontvangen, waarvoor dank. Fijn om die te hebben als herinnering.

Vriendelijke groet, Carmen

Scheveningen 21 mei 2019

Hoi René,

Ik heb de foto’s van de ballonverstrooiing ontvangen en ik zorg dat ze bij mijn moeder komen. Bedankt voor alle hulp.

Groet Michel
Den Haag 13 mei 2019

Beste René,

Heel erg bedankt voor de mooie herinnering. Iedereen is tevreden, dus ook namens iedereen super bedankt. Het zijn mooie foto’s van de ballonverstrooiing geworden. Zijn ons nu al dierbaar.

Met vriendelijke groet,
Dorothee
Schiedam 13-mei 2019

asverstrooiing-helium-ballon-hoek-van-holland
Ballonverstrooiing-Egmond-aan-zee-opa-kleinkinderen

Hoi René,

Late reactie maar ik ben een aantal dagen in Frankrijk geweest. Even de zinnen verzetten. Maar iedereen vond het inderdaad een mooi afscheid met de ballonverstrooiing en een gedenkwaardige dag. Foto’s heb ik ontvangen. Nog bedankt ook voor het goede verloop van de dag.

Met vriendelijke groet, Ruud

Westervoort 5 mei 2019

Hallo René,

De foto’s zijn binnen en gisterenavond direct al doorgestuurd naar de anderen. Hartelijk dank voor de snelle service. Wij kijken met een goed gevoel terug op deze dag. De afgelopen periode is heftig geweest voor ons allemaal. Ouders/opa oma zo snel na elkaar verliezen is niet makkelijk. Natuurlijk is ons verdriet nu, niet te vergelijken met het grote verdriet van mijn ouders en Yvonne en de kinderen, bij het overlijden van Frans, mijn broer. Gisteren was weer een stapje verder in het verwerken en afsluiten. We hebben tenslotte rond 17.00 uur een toast uitgebracht op ‘Het Leven’.

Hartelijke groet, Ineke
4 mei 2019 Nieuw Vennep

Ballonverstrooiing-wamel-water
ballonverstrooiing-grevelingen-bruinisse

Beste René,

We hebben de foto’s van de ballonverstrooiing aan de oever van de Grevelingen in goede orde ontvangen. Dank je wel hiervoor.
Het was een mooi afscheid van onze zoon,broer en oom.

Groetjes Lean
Bruinisse 1 -4-2019

Hallo René,

vielen lieben Dank, dass du für uns diesen schönen Moment in Fotos und Videos festgehalten hast. Wir sind noch immer sehr überwältigt von den tollen Eindrücken, der tollen Kulisse und der für meine Mutter so passenden Art der Bestattung. Es ist schön zu wissen, dass unsere Mutter nun immer bei uns ist, wenn wir in den Himmel schauen!

Herzliche Grüße
Nadine Halup & Familie

Ballonvertreuung-asverstreuung-mit-heliumballon-scheveningen

Dag René,

Dank je voor de goede service alles was perfect geregeld bij de ballonverstrooiing van mijn zus en zwager. de ballonnen stegen heel sereen op tussen de bomen voor de wind ze mee nam.

Groetjes Gerard
Valkenswaard 27-3-2019

Dank je wel René,

Na omstandigheden is uiteindelijk 1 jaar naar mama’s overlijden haar as verstrooid. Prachtige foto’s en filmpjes. Wij kunnen terug kijken op een geslaagde asverstrooiing. We zaten er allemaal vol van, een serene rust in een duinpan. Daar hield onze moeder van, een zonnetje de zee en duinen.
Ontzettend bedankt voor de mooie dag en de super lieve begeleiding van jou René ,

Fam Boerman , Steenwijk 24-03-2019

ballonverstrooiing-duinen-scheveningen-noordzee-strand
ballonverstreuung-arcen-ijsvogel-limburg-ascheverstreuung-mit-heliumballonnen

Dear Rene,

a warm welcome and on behalf of my family especially my dad Reinhold we would like to thank you very much for your service.It is always hard when a beloved person dies, but the way we sent our mother, wife, sister… to heaven was nice and not as sad as a usual funeral.
Thank you so much for doing this for us especially on a sunday.

Kindest Regards

Reinhold, Patricia, Conny,Lothar, Inge, Ralf

Hallo René,

Het zijn hele mooie foto’s geworden! Wij vinden allemaal ook dat het een mooi en waardig afscheid is geworden. We zijn erg blij dat we dit hebben gedaan!
Enorm bedankt voor alle hulp! FYI, Ik heb jouw gegevens doorgegeven aan een tweetal vrienden.

Met vriendelijke groet,

Kjeld.
Rotterdam 20-2-2019

asbijzetting-zee-urn-scheveningen-seebestattung
asverstrooiing met heliumballonnen almere strand

Beste René.,

Ik wil je bedanken voor alle goede zorgen rondom de as verstrooiing van mijn man Ron.
Vooral de professionele, respectvolle maar toch persoonlijk benadering heb ik als zeer prettig ervaren.
Ook de verdere familie vonden het een bijzonder en waardig ‘loslaten’ .
Zeker ook bedankt voor de mooie foto’s en vooral het filmpje, inmiddels al vele malen gekeken en kan er geen genoeg van krijgen.

Vriendelijke groet,
Cora Verwoerd -Meijer
Almere, 18-11-2018

Goedemorgen René ,

Ik wil je nog hartelijk bedanken voor gisteren. Het was voor ons als gezin een mooi afscheid van onze Ton. Wetende dat hij ergens in de wereld rondzweeft doet ons goed.

Bedankt ook voor de foto’s

Corine
13-11-2018 ‘s Gravenzande

Ballonverstrooiing-s-gravezande-aqua-air-services- as-heliumballon
ballonverstrooiing-noordwijk-strand-aqua-air-services

Beste René.

Nogmaals ontzettend bedankt. We hebben de foto’s ontvangen en vinden ze erg mooi. Mochten jullie de foto’s voor promotie willen gebruiken dan is dat wat ons betreft geen probleem. Dankzij jullie hebben we mijn vader zijn laatste wens in vervulling doen gaan en we zijn jullie er erg dankbaar voor.
Vriendelijke groet,

Laura
4-11-2018 Noordwijk aan Zee

Beste René,

We kijken terug op een mooi moment van loslaten op de favoriete locatie van onze vader en opa en dat is mede dankzij jou.
Bedankt voor de fijne begeleiding, het was mooi en bijzonder om de ballonverstrooiing te doen.

Groetjes Tosca
22-10-2018 Westerhoven

Ballonverstrooiing-centerparcs -westerhoven-aqua-air-services- as-heliumballon
Ballonverstrooiing-strand -kijkduin-aqua-air-services- as-heliumballon

Beste René,

Ja, ik heb de foto’s goed ontvangen. Ik was er al druk mee bezig, ze zijn heel mooi geworden. Het is een hele mooie extra herinnering aan oma geworden. Iedereen was er ook erg van onder de indruk, het was een goede beslissing om dit op deze manier te doen. Ik wil jou ook hartelijk bedanken voor het goede begeleiden en advies. Met vriendelijke groet,

Sheila
7-10-2018 Kijkduin

Beste René,

De asverstrooiing per vliegtuig voor Domburg is naar wens verlopen. Jeroen gaat op een integere manier met de situatie om en denkt in oplossingen, heel prettig. Bedankt voor de bemiddeling, Met vriendelijke groet,

Ineke
30-9-2018 Zeeland

asverstrooiing-begeleid rotterdam-zonder-familie

Hallo René,

Hartelijk dank voor de mooie foto’s van de asverstrooiing. Dit was voor mijn vader een belangrijk stekje in Rotterdam. Heel fijn gevoel dat hij waardig teruggebracht is. Dank je wel.

Groeten,
Miriam
11-10-2018 Rotterdam

Hallo Rene,

Ik heb de foto’s van de ballonverstrooiing van mijn vader ontvangen. Ik en de rest van de familie zijn er erg blij mee. Bedankt nogmaals voor de fijne begeleiding in Noordwijk. We hebben een mooie dag gehad.

Hartelijke groet,
Gemma
Heesch 10-9-2018

Hoi Rene,

De foto’s zijn schitterend dank je wel. Wat een mooie en bijzondere lucht achter de ballonnen. Een hele mooie herinnering aan een hele bijzondere en lieve man. Mooi om het afscheid zo op de Soesterduinen af te kunnen sluiten. We zijn nog steeds ontroerd. Dank je wel voor je tips en geweldige bedrijf ook namens mijn broer. We zullen het er nog vaak over hebben denk ik.

Groetjes, Angelique
9-9-2018 Waddinxveen

Dag René,

Ja inmiddels de mail ontvangen en de foto’s gedownload, mooie foto’s, ze geven inderdaad een goed beeld van het gebeuren. Dank daarvoor, ik zal de link doorzetten naar de familie. Ook namens de familie en vrienden hartelijk dank voor de wijze waarop je alles hebt geregeld. Het was voor ons inderdaad een mooi en waardig afscheid van Tsjikke. Nogmaals dank daarvoor. Indien ik van iemand een vraag zou krijgen zal ik je zeker aanbevelen, het was zeer de moeite waard. Hartelijke groet uit Hallum,

Klaas van Dijk
Hallum 9-9-2018

Hi René,

het was super geregeld! Wij zijn heel blij dat we het op deze manier gedaan hebben! Een ballonverstrooiing vanaf een tjalk midden op het Haringvliet.

Bedankt voor alles!

Lieve groet Yvonne
3-9-2018 Willemstad

Beste Rene en Dorien

Duizend maal dank voor alles! We hebben dankzij jullie dit eerste jaar zonder Alice op een mooie manier kunnen afronden en kregen vele positieve reacties op de mooie ballonverstrooiing. Dikke merci!

Sara
3-9-2018
Assende België

Beste René,

Bedankt voor het verzorgen van het waardige afscheid. Alles is boven verwachting verlopen met veel respect en rust, René heeft een groot aandeel hierin gehad. Ook bedankt voor de foto’s, we hebben ze zojuist gedownload en ook die zijn heel mooi geworden. Fijn dat er nog een tweede ballon bij kon.

Dankjewel voor alles, groet Magda,
27-8-2018 Amelisweerd

Beste Rene,

We kijken op een waardig afscheid van mijn vader terug met genoeg lichtheid en lucht (wind dus). Dank weer voor je fijne begeleiding en adviezen. Het was allemaal weer superfijn geregeld. Dank voor je foto’s! In goede orde ontvangen.

Mvgr ook namens mijn zus en moeder,

Menko
19-8-2018 Scheveningen

Beste René

Het was een prachtige ervaring en iedereen was ontzettend blij met deze manier van afscheid! Heel erg bedankt dat je dit hebt mogelijk gemaakt! De ballonverstrooiing het was perfect. En ook heel erg bedankt voor de mooie foto’s!

Groeten
Skadi
20-8-2018 Ouddorp

Beste René.

Wat een mooie foto’s. Ze geven heel goed weer hoe het was. Het was vanmiddag echt een heel mooi “laten gaan” van Marcel. En wij vonden ook alle drie dat je ons heel fijn hebt begeleid en geholpen om er een gepast maar niet al te beladen gebeurtenis van te maken. We hebben er een heel goed gevoel over en dus is het een mooie herinnering. Heel veel dank hiervoor.

Groeten van Gerda, Friso en Marit
18-8-2018 Heemskerk

Dag René,

Ik heb de mail met de foto’s ontvangen, dank je wel. Het was een mooi afscheid bij Fort Kijkduin. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op de ballonverstrooiing van mijn vader. Heb je nog belang bij de film die wij zelf gemaakt hebben? Zo ja, dan sturen wij hem graag naar je op.

Met vriendelijke groet,

Carlijn
17-8-2018 Den Helder

Beste Rene,

De foto’s van de ballonverstrooiing net bekeken. Zijn heel mooi. Heb ze doorgestuurd naar mijn zusjes. Ik vond het een prachtig afscheid, zoals die mevrouw,die langs liep al zei een echte hemelvaart. Omhoog kijkend gaf het een gevoel van vrijheid en ruimte, die hen is gegund. Dank voor de manier waarop je het voor ons mogelijk hebt gemaakt. Tot ziens is een beetje krom maar ik vind het echt de mooiste manier om afscheid te nemen van mensen die je dierbaar zijn.
Mvg,

Marja
Hoog Soeren 13-8-2018

Beste René,

Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het mogelijk maken van de mooie asbijzetting van m’n ouders en de mooie ceremonie eromheen. We hebben een hele mooie tijd beleefd. We hebben er van genoten. Hartelijk dank ook voor de mooie foto’s echt super. Dank je wel.

Met hartelijke groet,

Guus
7-7-2018

Beste René,

Ik ben inmiddels weer terug in Spanje maar heb mooie herinneringen aan de dag van de asverstrooiing van mijn ouders bij de Hef te Rotterdam. Ik spreek namens mijn hele familie als ik zeg dat alles perfect geregeld was. En dan als extra nog de mooie foto’s! Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Marion
Rotterdam 18-7-2018

Beste René,

Vanmiddag vond ik de foto’s van vrijdag de 13e. Leon en ik hebben het zeker een mooie belevenis gevonden en de ballonverstrooiing foto’s zijn ook waardevol.
Ik wens je een fijne vakantie toe in Frankrijk met je gezin.😊

Vriendelijke groet,

Lisa
Den Haag 15-7-2018

Hallo René

Vielen dank für diesen wunderschönen Moment. Danke für Eure Empathie. Es war einfach toll

Lieber René vielen lieben Dank.

Nina
Vogezen Frankreich
10-7-2018

Beste René

We zijn erg tevreden. We vonden het een heel mooie manier van afscheid nemen en zullen hier nog lang een mooie herinnering aan hebben. Het maakt van iets droevigs iets heel rustgevends en sereens.

Nogmaals hartelijk dank voor de vele goede zorgen!

Met vriendelijke groeten
Marie België

Beste René,

Dit is wat je noemt een waardig afscheid, van een speciaal persoon “mijn vrouw” ( te snel, te jong ) Het verdriet was er maar werd doorbroken door rust toen wij de ballonnen kregen aangereikt. Alles zat mee het weer en de locatie, en de foto’s zijn prachtig geworden. René dank je wel voor het mogelijk maken van zo’n mooi moment. Namens broer, zus, vriendin en vriend ontzettend bedankt voor deze bijzondere herinnering

Met vriendelijke groet
André, Ron, Anke, Carla, Peter
Amsterdam 2-7-2018

Beste René,

Dank voor het toesturen van de foto’s. Ik heb even snel gekeken en het ziet er mooi uit. Zoals u zegt geeft het een goed en mooi beeld van alles. Namens ons allemaal (nogmaals) heel erg bedankt voor het verzorgen van deze mooie, respectvolle en waardig laatste afscheid van onze vader.

Met vriendelijke groet,

Bianca Kooman (en familie)
Rotterdam 25-6-2018

Beste René,

Jij ook bedankt voor de waardige manier en bijzondere manier waarop het afscheid heeft mogen plaatsvinden. Ook bedankt voor de mooie foto’s. Ze maken het geheel mooi af. Het maakt de verwerking van ons verlies in elk geval een stuk dragelijker.

Met vriendelijke groet,

Rinze, Tessa, Robin en Klaas
Noardborgum 25-6-2018

Hartelijk Bedankt René

We hebben de fly-by asverstrooiing voor Kijkduin heel mooi gezien. Het was een onwijs mooi gezicht om de as uit het vliegtuig te zien komen waarna het zich mooi verspreide over de branding

Groetjes Jasmeet en ook namens de familie
20-6-2018

Beste Rene,

Ik wilde nog even laten weten dat afgelopen vrijdag erg prettig was met schipper Gerard. Hij heeft dat buitengewoon fijn gedaan. Met gevoel, respect en op een mooie manier. Het heeft Simon en mij weer wat verder geholpen. We zouden het van harte aanbevelen voor andere mensen.

met vriendelijke groet,

Jeannine, Simon en onze hond Leia
19-6-2018

Beste René,

Bedankt namens ons allen voor de mooie foto’s en het filmpje van de ballonverstrooiing in zijn geliefde Kijkduin. Het is voor ons een prachtig aandenken aan een bijzondere dag. Wij kijken er met een mooi gevoel op terug.

Hartelijke groet ook namens de kinderen,

Carla

Beste René.

Hartelijk bedankt voor de mooie foto’s van de asverstrooiing op zee. Ook namens mijn vader. Het was inderdaad een mooie gedenkwaardige dag één om naar terug te kijken, mede dankzij jullie!

Nogmaals bedankt namens de familie.

Vriendelijke groeten,

Brigitte
14-6-2018

Beste René,

Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het mogelijk maken van de mooie asbijzetting van m’n ouders en de mooie ceremonie eromheen. We hebben een hele mooie tijd beleefd. We hebben er van genoten. Hartelijk dank ook voor de mooie foto’s echt super. Dank je wel.

Met hartelijke groet,

Guus
7-7-2018

Beste René,

Dank voor alles. De foto’s van de ballonverstrooiing aan de Kralingseplassen zijn heel mooi, nu kan ik beginnen met het verwerken van het verlies van mijn broertje.

Hartelijke groet,

Hortence
4-6-2018

Hoi René,

Jij bedankt voor de goede service en altijd snelle antwoorden op de mail. Ik denk dat mijn moeder het mooi gevonden zou hebben met de ballonverstrooiing. Het was een bijzonder moment.

Hartelijke groet ook namens de familie

Kim
29-5-2018

Goedenavond Rene,

Hartelijk bedankt voor de mail met foto’s, heel erg mooi. Wij hebben de middag als zeer fijn en bijzonder ervaren. Mooi om op deze manier Thomas zijn laatste wens in vervulling te laten gaan.

Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op deze middag. Bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet, 5-4-2018 Maarssen

Beste René,

We kijken terug op een bijzondere verstrooiing. Ik ben blij dat we opnieuw voor jouw organisatie hebben gekozen.
De foto’s geven een goed beeld. Dank je wel.

Nogmaals heel hartelijk bedankt!

Groet,
Joke, 1-4-2018, Bergen-Binnen

Beste René

Foto,s van de ballonverstrooiing zijn goed aan gekomen, nogmaals bedankt voor de goede service. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

mvg Rob 14-3-2018 Roosendaal

Beste René,

Dank je wel voor de mooie foto’s van de ballonverstrooiing. We hebben het allemaal een mooie manier gevonden om onze moeder, schoonmoeder en oma op deze manier te laten gaan. Ook de kinderen vonden het goed zo en waren positief over dit afscheid. Nogmaals dank en vriendelijke groeten van ons allen,

Marjolijn

13-3-2018 Nijmegen

Beste René,

Hartelijk bedankt voor de fotos. Er zijn mooie fotos erbij. We zijn erg blij dat we deze weg gekozen hebben en vonden het een liefdevolle afscheid. Er zijn al die erbij waren die ook nu voor zich zelf gezegd hebben, dat ze ook zo een ballonverstrooing willen. Dus het spreekt alles ervoor hoe mooi deze weg is. Nog een keer heel erg bedankt voor de laatste reis van mijn moeder.

Lieve groeten
Susanne, Kleve ,20-2-2018

Hallo Rene,

De ontvangst op Teuge was prima. We zijn netjes welkom geheten en voorgesteld aan de piloot. Daarna volgde de briefing die op een gemoedelijke wijze werd gegeven.
Er was ruim voldoende plaatst voor onze inbreng tijdens de briefing.
Gedurende de vlucht heeft de piloot ons goed op de hoogte gehouden van onze locatie en dingen die er te zien waren.
Eenmaal bij Doesburg aangekomen heeft hij alle tijd genomen om een aantal rondjes te cirkelen en op ons verzoek ook even over het ouderlijk huis gevlogen.
De asverstrooiing heeft plaatsgevonden ter hoogte van de gewenste positie. Ik wil jullie ook bedanken voor de verleende service en de vlotte communicatie,

Groet Frank Baars
Den Helder 15-1-2018

Beste René

Foto’s zijn allemaal ontvangen en geven een goed beeld van de omstandigheden. De mist gaf achteraf een extra dimensie doordat het leek alsof de ballonnen “oplosten”.Het was ook een goed idee om in deze situatie de ballonnen één voor één op te laten. Klasse.Ik, en alle andere aanwezigen, vonden het een waardige afsluiting en kijken met een goed gevoel op deze middag terug. Hartelijk bedankt voor de correcte verzorging.

Hans Schoneveld.
Wateringen 12-01-2018

Beste Rene,

Het was een waardig en mooi afscheid waar een ieder van onze familie voor altijd een fijn gevoel aan zal overhouden. Alles was prima geregeld en wat u niet in de hand had, het schitterende weer, zal mijn tante wel zo verdiend hebben.

Met dank en hartelijke groet,

Menko
delft 17-10-2017

Beste heer De Vries,

De foto’s heb ik gedownload, fijn dat u ze gemaakt heeft, ze dragen bij aan de herinnering. Het was een goed samenzijn gisteren en we zijn allemaal blij dat we op deze manier de as van mijn man hebben kunnen bijzetten in de Noordzee. Het is gegaan op een manier zoals hij zelf gewild zou hebben. Het geeft een rustig gevoel nu we dit zo hebben kunnen doen. Hartelijk dank voor uw prettige en ontspannen begeleiding en ook dank aan de bemanning,

vriendelijke groeten,

Marja van den Bergh
Delfgauw 18-10-2017

Hartelijk dank voor alles, ook voor de foto documentaire 😉 van de Ballonverstrooiing in Meijendel.
Het was zeker een mooie afscheid!

Met vriendelijke groet,

Fam. Tjeng
20-10-2017 Portugal

Hallo Rene

Nogmaals bedankt voor de mooie ballon verstrooiing van mijn zus.

De locatie aan de IJssel met uitzicht over Deventer kon niet beter.

M.v.g Wilma van den brink
14-10-2017 Deventer

Geachte heer De Vries,

Hartelijk dank voor de foto’s die een mooi beeld geven van het schitterende afscheid van mijn man. Ook wil ik u bedanken voor de uitstekende service en de goede begeleiding in het hele proces. Het was een prachtige manier van verstrooien geheel passend bij mijn man. Zijn favoriete plekje was het Deltahotel, hij hield van cruises maken en van vliegen op welke manier dan ook (zweefvliegen, met een heteluchtballon en zelf vliegen). Hij had ook graag nog een keer willen parachutespringen maar dat heb ik tegengehouden omdat ik dat op zijn leeftijd te veel risico’s vond hebben. Nu heeft hij symbolisch toch kunnen springen uit de ballonnen. Ik heb een heel goed gevoel als ik terugkijk op afgelopen zaterdag. Nogmaals mijn dank.

Ineke Groen
27-9-2017 Schiedam

Hallo Rene,

Alles was naar wens verlopen. De positie van de asverstrooiing van onze ouders voor de Neeltje-Jans had ik nog niet ontvangen. Leuk om deze nu te hebben. Bedankt voor de goede zorgen .

Met vriendelijke groeten,

fam. van den Eertwegh
26-9-2017 Sittard

Beste René,

Bedankt voor de foto’s. De belangrijkste foto dat de urn in het water ligt is goed gelukt. Ik vond het een mooi en waardig afscheid wat wij zo van mijn moeder hebben kunnen nemen. De reis met de snelle boot naar Hoek van Holland vonden wij ook heel mooi. Nogmaals bedankt voor de mooie tocht.

Rob Amen
20-9-2017 Rotterdam

Beste René,

Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor de mooie foto’s van de ballonverstrooiing. En van de hulp bij een onvergetelijk mooi afscheid van mijn vader, echt een hele bijzondere manier van loslaten was dit

Mvg Nanda
1-9-2017 Wijk aan zee

Goedemorgen René,

Onwijs bedankt voor de fijne dag van gisteren, het was een prachtig laatste afscheid! De foto’s zijn ongelooflijk mooi, heel bijzonder om alles zo vastgelegd te hebben. Nogmaals bedankt!

Groetjes, Yoni van ‘t Veld

1-9-2017 Wijk aan zee

Hallo René,

Dank je wel voor de foto’s van de ballonverstrooiing van mijn vader in de buurt van de bloemenveiling! Ze zijn mooi geworden en geven ons een mooie herinnering aan de laatste wens van mijn vader.

Groeten,

Ineke van Iperen.
Nieuw Vennep 19-8-2017

Hoi René

Wij, en dan bedoel ik iedereen, vonden het heel erg mooi en waren onder de indruk van het hele gebeuren.Met mijn vader op zee was al bijzonder, maar deze keer vond ik echt heel erg mooi en waardig. Het paste ook helemaal bij mijn moeder. Ook de manier hoe jij het allemaal verzorgd is heel speciaal, dus niet zo gek dat wij jouw opnamen(zoals je zelf zegt)in de familie, het voelde heel vertrouwd. Eigenlijk hoop ik je niet snel meer te zien, maar zo wel dan zal het vast weer net zo goed zijn als de afgelopen keren. Dank nogmaals en ik laat je nog weten hoe de foto’s waren.

Met vriendelijke groet,

Ilse Rotman, namens iedereen.
16-8-2017 Breukelenveen

Hallo Renê,

Hartelijk dank voor je fijne mail. Ja, ik vond het ook een geweldige ervaring, waar ik toch emotioneel van onder de indruk was. Wat heb je het toch prachtig verzorgd. Vooraf had ik geen idee, wat me te wachten stond, maar dit was een schitterend mooi afscheid. Heb er geen woorden voor.
Nogmaals, hartelijk bedankt, Ik heb er een mooie herinnering aan overgehouden , dank zij jou!!!

Wilhelmina.

15-8-2017 Leidschendam

Beste René,

Dank voor de foto’s van de asbijzetting van mijn vader op zijn geliefde plek in Frankrijk. Het is geweldig dat je dit mogelijk hebt gemaakt.

Hartelijke groet

Wikke
13-8-2017

Beste René,

Hartelijk dank voor de foto’s. Heel fijn om er zo nog op terug te kunnen kijken. Wij hebben een prachtige dag gehad en vonden het erg fijn om op deze mooie manier afscheid te kunnen nemen. Bedankt voor de goede zorgen (ook aan je zoon).

Groeten namens ons allemaal,
Monique
18-7-2017 Egmond aan Zee

Beste René,

Het was zeker een mooi en waardig afscheid. We zijn er nog stil van geweest het afgelopen weekend. Ook de jongeren hebben het zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

Ingrid van Londen
18-6-2017 Amsterdam

Beste René,

Mijn hartelijke dank voor het maken en toezenden van de foto’s. Ik heb de link aan de anderen doorgestuurd en zowel zij als ik zijn zeer verheugd dat we zo’n mooie blijvende herinnering hebben. Uiteraard ook mijn welgemeende dank voor jouw fijne begeleiding tijdens de vaart.

Vriendelijke groeten

Francien Tonnon.
12-6-2017 Rotterdam

Hoi Rene

Dank je voor de foto s we zijn er erg blij mee. We vonden allemaal de uitstrooiing erg mooi en kijken er zeker met een goed gevoel op terug. Dank je wel voor je bijdrage we waren erg blij met je.

Harteljke groet.

Danielle
11-6-2017 Hoogvliet

Beste René,

Dank voor de foto’s van de ballonverstrooiing bij het Zuiderpark. Er zijn inderdaad hele mooie plaatjes bij. Wij hopen ook dat het na mijn vader en nu mijn moeder nog lang duurt voor we je weer zien. Heel erg bedankt voor de goede service.

Met vriendelijke groet,
Els Paauw
10-6-2017 Wateringen

Beste René,

De schitterende foto’s ontvangen en met volle aandacht bekeken en herbeleefd.
Bedankt voor de goede zorgen in het algemeen en ik zal je, indien nodig, zeker aanbevelen in mijn privé omgeving. Was een mooie dag!

Met vriendelijke groet,

Steven Smits & Adriënne de Klerk Smits
5-7-2017 Den Haag

“Opeens is alles anders”

Wanneer je te maken krijgt met een totaal onverwacht overlijden is het fijn om het laatste afscheid heel bijzonder te laten zijn.
Een ballonverstrooing, zo passend bij de wereldreiziger die mijn zusje was.
Voor zover het in deze bizarre situatie mogelijk is een kado te krijgen: dit was er een!

Wil Kryne
5-6-2017 Rotterdam

Beste René,

Ik heb de foto’s opgehaald. Dank hiervoor! Ze zijn mooi en geven een goed beeld van onze dag gisteren. Een mooiere dag hadden wij niet kunnen kiezen, om half 5 hebben wij er een goed glas port (mijn moeders favo) op gedronken met een strak blauwe hemel, met het idee dat de as rond deze tijd zou gaan verspreiden. Fijn dat het konden verzetten naar deze mooie zonnige dag het heeft ons een goed gevoel gegeven nu alles is afgesloten op een mooie en waardige manier.

Heel erg bedankt René!

Frans Driedonks, Rob, Petra en Fedson, Gerard en Tilly
22-5-2017 Rotterdam

Hallo René

vielen Dank für die vielen Bilder. Wir haben uns sehr gut aufgehoben gefühlt und sind überzeugt, den richtigen Weg für meine Mutter ausgesucht zu haben. Danke für die unkomplizierte Anleitung und Begleitung auch im Namen meiner Familie.

Viele Grüsse
Astrid Contzen
22-5-2017 Niederkrüchten

Beste René,

Erg bedankt voor de foto’s van de ballonverstrooiing. Ze geven wat ons betreft een prachtig beeld van het afscheid van Ankie vanaf het strand in Vlissingen. Wij kijken met een goed gevoel terug op gistermiddag en bedanken je voor je bijdrage hieraan.

Met vriendelijke groet,

Marijke en Jan
21-5-2017 Vlissingen

Goedemorgen René

Allereerst willen wij namens ons allemaal jou bedanken. Wij hebben het allemaal als zeer mooi ervaren.
Allemaal hadden wij een zeer tevreden gevoel. Dat de lucht ook vlak voor de ballonverstrooiing helemaal opentrok was echt fantastisch. Kortom een prachtige afsluiting. Ik zal je zo wel alvast 1 foto doorsturen die wij allemaal héél erg mooi vonden.

Fijne dag verder
Groetjes Claire
16-5-2017 Rotterdam

Dag René,

Mede namens mijn broers en zussen wil ik je hartelijk danken voor de prettige begeleiding en voor de sfeervolle fotoreportage.We kijken met een tevreden gevoel terug op de asverstrooiing van beide ouders in Scheveningen.

Vriendelijke groet
Angelique Broekhof Rasker
15-5-2017 Oegstgeest

Beste René,

Ik heb alles in goede orde ontvangen. Mooie foto’s van de  de Ballonverstrooiing zijn we blij mee, dank je wel.

MvG
Jennifer
9-5-2017

Hallo René,

Heel erg bedankt voor de mooie foto’s en nogmaals bedankt voor de mooie verzorging van de ballonverstrooiing in Brunssum.

Mvg,
Miny en familie.
13-5-2017 Brunssum

Rene,

Wij vonden het ook een mooi afscheid van onze broer cq zwager. Ik heb de foto’s al bekeken en er zijn een aantal erg mooie bij. Met de vliegtuigen op de achtergrond was het ook een afscheid die hijzelf ook erg mooi zou hebben gevonden. Nogmaals namens ons allen bedankt.

Met vriendelijk groet,

Lidy Wegen
8-5-2017 Doesburg

Beste Rene,

We wilden laten weten dat we allemaal nog steeds onder de indruk zijn van gisteren. Wat een mooie en bijzondere manier om afscheid te nemen van iemand! Wanneer verwacht je de foto’s door te kunnen sturen? Fijne Paasdagen!

Groet, familie van Broekhoven

16-4-2017 Venray

Hoi Rene,

Ik kijk vanavond de foto’s als ik thuis ben.
We vonden de ballonverstrooiing allemaal een hele mooie belevenis.
We zullen je zeker aanbevelen bij onze kennissen.
Bedankt voor alles.

Groeten Silvia

14-4-2017 Steenbergen

Ha René,..

Bedankt voor de mooie verzorging van de as verstrooiing per heliumballon. De foto’s zijn in goede orde ontvangen.
Ik zorg dat deze bij de rest van de familie terechtkomen.

Nogmaals bedankt,

Groet, Tonne
10-4-2017 IJmuiden

Hoi Rene,

De mail is binnen. Het was inderdaad een mooi afscheid zo.
Dank je wel voor alle goede zorgen,

Groet,
Marjan
10-4-2017 Nijkerk

Beste René

Bedankt voor de foto’s van de ballonverstrooiing. Ze zijn mooi geworden.
We hebben er zeker een goed gevoel over. Bedankt voor je aandacht, dat heeft ook geholpen.

Groeten, Natasja
3-4-2017 Bergschenhoek

Beste René,

Het afscheid van onze opa was erg mooi, we hadden een prachtige dag met mooie zonsondergang, mijn broer bespeelde zijn trompet en bij het oplaten van de ballonnen vormde zich in de wolken een hart. Bedankt voor je fijne, rustige en respectvolle begeleiding en de aandacht voor mijn oma, ze heeft dit moeilijke afscheid zo precies op de manier af kunnen sluiten zoals ze dit beiden graag wilden. De hele familie heeft het ook als een prachtig afscheid ervaren en we willen je daar hartelijk voor bedanken!

Groetjes, Iris
1-4-2017 Barendrecht

Beste René,

Hartelijk dank voor de begeleiding afgelopen zaterdag en de foto’s. Het was een perfecte dag voor een ballonverstrooiing op de hei bij Nunspeet en zeer zeker een waardig afscheid.

Met vriendelijke groet,

Ronald van Delft
27-3-2017 Schiedam

Hallo Rene,

Ik heb de foto’s binnen en heb er net met een heel goed gevoel naar gekeken. Iedereen was het er over eens dat het iets heel bijzonders was wat we hebben meegemaakt. Jij bedankt voor deze mogelijkheid.
Wij zijn allemaal redelijk nuchter en dit was de laatste wens van onze ouders. Maar we zijn er allemaal zeer trots op en blij mee hoe alles is gegaan. Nogmaals hartelijk bedankt.

met vriendelijke groet

Marc Beentjes
15-2-2017 Egmond aan zee

Goedenavond René,

De foto’s van ballonverstrooiing bij plasmolen heb ik ontvangen en zijn erg mooi geworden! We zijn allemaal erg blij met het afscheid. De dag is mooi verlopen. Nog hartstikke bedankt voor het dit mooie afscheid en uiteraard geen dank voor de hulp.

Met vriendelijke groet,

Ronald Arts
6-3-2017 Plasmolen

Beste René,

Dank voor de foto’s van de ballonverstrooiing van mijn man. Wij hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Fijn dat we het konden verplaatsen naar de middag.

met vriendelijke groet,

C. Bouwmans
20-2-2017 Barendrecht

Geachte meneer de Vries,

We kijken terug op een mooi en indrukwekkend afscheid met de ballonverstrooiing vanaf het terrein van Crematorium Hofwijk. Bedankt voor uw gepaste en toch warme begeleiding en aanwezigheid.

Met vriendelijke groet,

H.Dundas
11-2-2017 Rotterdam

Hi René,

Ik heb alle foto’s van de Ballonverstrooiing van mijn moeder binnen. Het was een gebeurtenis die we niet meer zullen vergeten, zo mooi was het. De hele familie was erg onder de indruk. Bedankt voor de service.

Groet,
Sung 12-12-2016 Amsterdam

Beste Rene,

Het was zaterdag erg fijn,  de  asverstrooiing voor Den Helder was erg mooi. De hele familie was erg te spreken over het schip en de ceremonie. We hadden gelukkig mooi weer dus dat maakte het helemaal af. Hartelijke dank voor de goede zorg

Met vriendelijke groet,
Lene Sas 7-12-2016 Amsterdam

Hallo René,

Het is allemaal heel soepel verlopen. Mede dankzij jouw geruststellende e-mail was ik er ook niet echt bang voor. Moest natuurlijk wel uitleggen wat ik bij me had bij de douane maar zowel in Nl als in Indonesië werd er prima op gereageerd.
De as van mijn moeder is verstrooid in een land waar zij zoveel mooie herinneringen aan had.
Heel vriendelijke dank voor je e-mail op mijn vraag en de informatie in het algemeen!

Met vriendelijke groeten, Wim van Uden

Beste René,

Bedankt voor je begeleiding bij de ballonverstrooiing van mijn vader en voor de mooie foto’s. Ik had me geen fijner afscheid kunnen wensen!
Om als 21-jarige mijn vader te verliezen is ontzettend moeilijk, maar door deze ervaring kan ik het weer een stukje verder verwerken. Nogmaals bedankt voor alles.

Vriendelijke groet,
Elise Dujardin 11-11-2016 Ter Heijde

Hallo René,

We kijken terug op een heel mooi afscheid. Het is zelfs mooier geworden dan ik had gedacht. Wij zijn na het afscheid met elkaar koffie gaan drinken en een broodje gaan eten. Iedereen vond het erg mooi. Ik zal het ook zeker anderen aanraden. Bedankt voor de mooie foto’s. Ik heb ze ontvangen en ben er heel erg blij mee.
Ik ga de foto’s doorsturen naar mijn zussen en vriendin.

Nogmaals bedankt en groet,

Laurentia 9-11-2016 Nootdorp

Geachte heer de Vries,

Ik dank u voor het leiden van deze prachtige ceremonie, die dankzij u heel vredig en niet verdrietig is verlopen. Ik heb er heel erg tegenop gezien, ik had het idee dat ik weer een derde begrafenis zou moeten meemaken. In tegendeel, ik ben opgelucht dat mijn ouders nu eindelijk weer samenzijn, door middel van dit prachtige waardige afscheid op dit mooie plekje in Oisterwijk waar ze zo graag verbleven.
Ik zal zeker regelmatig terugkeren op deze plek en denken aan deze prachtige ballonverstrooiing dankzij u. Ik heb de foto’s inmiddels gedownload en er zijn er een heleboel die ik kan gebruiken in mijn laatste film van mijn moeder. Met vriendelijke groet, en nog bedankt voor alles,
Renée Thielen, 4-10-2016 Frankrijk

Beste René
Allereerst excuses voor de late reactie. Heel erg bedankt voor de mooie foto’s, daar zijn we heel blij mee!
Ook heel erg bedankt voor jouw bijdrage om van het afscheid een mooi en bijzonder moment te maken. Wij kijken er allemaal met een heel goed gevoel op terug.
We hopen jouw services niet meer op korte termijn te hoeven inschakelen maar zullen het anderen zeker aanbevelen.

Met hartelijke groet, namens de hele familie,
Hester Noll 30-9-2016 Abcoude

Hallo René,

Vielen Dank für die mail und auch für die Bilder. Ja, es war auf jeden Fall ein würdiger Abschied, denn es hat an diesem Tag alles gepasst.
Vielen Dank für Deine Unterstützung. Wir werden diesen Tag in guter Erinnerung behalten.

Liebe Grüsse
Roswitha, Barbara und Kerstin Essen 14-9-2016

Beste René,

Wij kijken terug op een mooi afscheid en zeker ook de wijze waarop je hebt begeleid. De foto’s zijn een waardevolle herinnering en perfect vastgelegd. Ook namens de kinderen hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,

Frans en Thea, Gouda 11-9-2016

Geachte heer Rene de Vries,
Het is alweer ruim een week geleden dat de asverstrooiing van mijn vrouw Len –en moeder –op een prachtige zomerse dag met een kalme Noordzee heeft plaatsgevonden. Mijn aanwezige naaste familieleden en ik hebben deze plechtige ceremonie ervaren als een zeer bijzondere en waardevolle vorm van afscheid nemen. Tevens heeft het ons een onvergetelijke herinnering meegegeven en Uw respectvolle benadering en begeleiding, heeft op ons een grote indruk gemaakt; hiervoor zeggen wij U heel hartelijk dank. Het heeft een ieder van ons de rust gegeven om te hebben voldaan aan de wens van mijn vrouw haar laatste rustplaats te realiseren op zee nabij Scheveningen. De uitgebreide foto reportage –ons toegezonden- in grote dank ontvangen en hierbij nogmaals “CHAPEAU” voor U en de bemanning voor de uitstekende verzorging van deze asverstrooing op zee, Nogmaals; dank, dank, dank.

W. ten Voorde, Barendrecht 11-9-2016

Beste René,

Heel veel dank voor de fantastische verzorging van de ballonverstrooiing van vader en moeder en de prachtige foto’s. Wij kijken dan ook allemaal met een heel goed gevoel op gisteravond terug en realiseren ons dat we ook erg veel geluk met de weersomstandigheden hebben gehad. Dat alle ballonnen de zee opgingen was voor ons allemaal de wens die uitkwam.
Hoewel je op zich niet snel ‘graag tot ziens’ zegt in dit soort omstandigheden, zullen we ook zeker niet nalaten jullie aan te bevelen. Mocht je foto’s willen gebruiken om aan andere families te laten zien dan hebben we daar absoluut geen bezwaar tegen. Met vriendelijke groet namens ons achten,

Marijke en Ron Seesink, Zoetermeer 26-8-2016

Hallo Rene,

Onze complimenten met de wijze waarop jij voor ons de asverstrooiing mogelijk hebt gemaakt.
Wij kijken met een zeer goed gevoel op de asverstrooiing terug. Ook dank voor de mooie foto’s. Wij zijn er erg blij mee.

Karel, Zoetermeer 18-8-2016

Beste Rene

De foto s zijn echt heel mooi, dank je wel daarvoor en ook bedankt voor de nette afhandeling die je verricht hebt om ons tegemoet te komen bij de onvoorziene omstandigheden. Ook mijn dank breng ik namens mijn zussen en broer uit, ik wens je alle goeds toe. Met vriendelijke groet,
Rita, Den Haag 19-8-2016

Dag René,

Hartelijke dank voor je begeleiding en de foto’s. De foto’s heb ik helaas nog niet kunnen bekijken. Maar dat komt wel goed ;-). Zodra ik het kunstproject van Niels in handen heb, zal ik je een mooie foto daarvan sturen/mailen!

Met vriendelijke groet,

Mandy, Noordwijk aan Zee 17-8-2016

Geachte heer de Vries,

De beelden geven goed weer zoals ik het beleefd heb. Bijzondere gebeurtenis, een afscheid, maar wel één met een zonnetje.

Dank voor de foto’s.

Met vriendelijke groet

Louis Vermeij, Den Haag 15-8-2016

Beste René,

Hartelijk dank voor de foto’s van de asverstrooiing per vliegtuig, zo komt alles nogmaals tot leven.
We vonden het een heel indrukwekkende ervaring, het vliegen over de tweede Maasvlakte naar de Neeltje Jans,  ik denk precies zo als mijn man het mooi gevonden zou hebben. Het is een zeer dierbaar stukje van de puzzel geworden.

met vriendelijke groet,
Linda Evers, Den Haag 16-8-2016

Hallo René,

Alles is prima verlopen. Super aardige schipper met oog voor zijn gasten die snel doorheeft hoe hij zich op kan stellen. Het was een waardige laatste handeling voor onze ouders, twee mooie mensen.

Hartelijke groet,
Bianca van der Weijden, Echteld 17-7-2016

Hallo Rene,

Wij willen je graag bedanken voor het mooie afscheidt dat je ons zondag hebt gegeven door middel van de asverstrooiing per ballon van mijn moeder. Dank je wel voor de foto’s.

Met vriendelijke groet,
Marian Taccori, Groningen 9-8-2016

Beste Rene en Dorien,

Afgelopen zaterdag 23 juli : wij kijken als familie terug op een mooie dag waar de wens van onze ouders is vervuld: Ze zijn met elkaar over de zee uitgestrooid. Hoe mooi is dat !Alles werkte mee, het weer, de sfeer binnen de familie en jullie 3 als onze bemanningsleden waarvan we amper jullie aanwezigheid hebben bemerkt. Zo rustig en respectvol. Alle dank aan jullie hiervoor !

Heel bijzonder was de reddingsactie van de jongen, hij zei dat hij Bauke heette. Laten we hopen en bidden dat hij er uiteindelijk , vroeg of laat in zijn leven , heel blij mee kan zijn dat hij uit het water is “gevist” , (Tja de boot was niet voor niets een vissersboot !) en dat hij gelukkig kan zijn in zijn leven .Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie vorm van dienstverlening, dat jullie nog maar veel mensen op zee mogen begeleiden !

Met zeer hartelijke groet,
Carla Koote-Wijnhorst. ? Nieuw Weerdinge 25-7-2016

Hallo René

De foto’s heb ik inmiddels gedownload en zien er prachtig uit. Ze geven een mooi en goed beeld van het afscheid. Het afscheid heb ik als mooi en waardig voor mijn echtgenote ervaren. Dit had heeft ze verdiend en stond mij voor ogen. Dat de medewerksters van Dela op enige afstand mochten meekijken was voor mij geen probleem, maar dat deze als professionals ook wat emotioneel werden heeft mij verbaasd, maar tegelijkertijd goed gedaan. Het zijn natuurlijk ook mensen. Het contact met jou heb ik als plezierig ervaren en vooral de rust die je (schijnbaar?) uitstraalde toen het wat tegen zat in het begin. Ik wil je bedanken en een goede vakantie toewensen.

Groet Ted, Heerhugowaard

Hallo Rene,

Bedankt voor de foto’s, en de goede zorgen bij de asverstrooiing van mijn moeder. Ik krijg donderdag hulp met het verwerken van de bestanden. Nogmaals bedankt voor de prima afwikkeling van het hele gebeuren.

Groet Marc, Den Haag 5-7-2016

Beste René,

De foto’s van de ballonverstrooiing in Vlaardingen zijn prachtig en is een mooie herinnering voor ons.
Enorm bedankt voor je lieve woorden en we zullen elkaar ongetwijfeld nog wel tegenkomen.

Groetjes Janny en Bert. 10-7-2016, Vlaardingen

Beste Rene,

Wij hebben de foto’s ontvangen waarvoor onze hartelijke dank. Wij kijken allen met een heel goed gevoel terug op deze bijzondere ballonverstrooiing. Bedankt voor alle ondersteuning en heldere uitleg van het een en ander.
Met vriendelijke groet,

Ruud – Miranda – Manon – Tom en Kim

Hoi Rene,

Ik heb de foto’s van de ballonverstrooiing binnen, dank je wel. Het gaf zekers een heel erg goed gevoel. Locatie was prachtig, het weer was rustig. Rest van de dag was het regen..dus wij hebben geluk gehad 🙂 Hierbij wil ik je nogmaals danken voor alles.   Met vriendelijke groet,

Hennie Klip, Gieten 27-6-2016

Hallo Rene,

De foto’s zijn binnen en erg mooi! Dank daarvoor. Wij kijken met elkaar met een heel goed gevoel op de ballonverstrooiing terug.
Fijn dat jullie overal de tijd voor namen om dingen uit te leggen en in goede banen te leiden. Het was een heel mooie manier om weer iets af te sluiten! (Vandaag ook nog goed nieuws dat dochterlief geslaagd is. Ik hoop dat dit bij jullie ook zo was). Dank voor de goede service en wie weet, tot ziens!

Els, Den Haag 16-6-2016

Goedenavond mijnheer De Vries,

Namens mijn familie wil ik u hartelijk bedanken voor deze bijzondere dag. Het was een mooie afsluiting.
Super! Hartstikke bedankt voor de foto’s. Ze zijn zo mooi! Ik heb de link al doorgestuurd naar de familie.
Iedereen is enthousiast.

Groeten van

Filumena Jokhan en familie, Lauwersoog 13-6-2016

Hallo René,

Harstikke leuk dat je deze foto’s zo snel al gestuurd hebt. Mooie en leuke foto’s hoor !!Vindt dit een super service dat jullie gedacht hebben om er foto’s van te maken en dit met ons te delen. Ervaarde de gehele gebeurtenis als professioneel, persoonlijk en ontspannen en we hebben allemaal er een goed gevoel aan over gehouden. Namens ons allen: Ondanks het trieste element was het toch een fantastische dag en een fijne ervaring om nooit meer te vergeten.

Robert Verheul, ‘s-Gravendeel 23 -5-2016

Wat een bijzondere manier van afscheid nemen en wat een prettig mens die René! We hebben toestemming van de boer gekregen om vanaf zijn land aan de rivier de ballonverstrooiing uit te voeren. Wij zijn erg blij dat we deze manier van verstrooiing hebben gekozen en kijken er voldaan op terug. NOGMAALS heel hartelijk dank voor je prettige service, aanwezigheid en de mooie foto’s.

Groeten en wie weet tot ziens ,

Yvonne 16-5-2016 Gorinchem

Beste Rene,

De foto’s zijn binnen, veel dank hiervoor, en voor de goede begeleiding bij de ballonverstrooiing zondag. We houden hier mooie herinneringen aan over!

Vriendelijke groet,

Esther, 10-5-2016 Maastricht

Beste René,

Het was een fantastisch mooi afscheid. We zijn heel goed begeleid door de schipper en het is héél eervol gegaan. We zijn dan ook allemaal meer dan tevreden. …onze complimenten.
Bedankt!!! en groetjes,

Annette Elesen 16-5-2016 Tilburg

Beste René

Ik ben blij dat de film van de Tandemsprong is gelukt met het laten zien van de asverstrooiing. Ik ben heel blij dat ik dat heb kunnen en mogen doen. Het was een heel intens, mooi en gedenkwaardig moment. Toch nog met mijn zus parachute gesprongen, wie had dat gedacht.
Nog bedankt voor de fijne begeleiding van het geheel.

Met vriendelijke groet,

Ton van den Berg

Hoi René,

Bedankt voor de tijd die je er voor nam, we hebben er een heel goed gevoel aan de ballonverstrooiing over gehouden. We gaan van de foto’s een mooi boekje van Albelli maken voor mijn moeder, dus het komt helemaal goed.

Groet,
Harold 6-5-2016 Wageningen

Hi René,

Zie de link net binnenkomen, ga zo de foto’s downloaden. Jij nog bedankt voor alle goede organisatie en meelevende zorgen. We hebben genoten van de ballonverstrooiing en jouw begeleiding.

Groet Hugo,
6-5-2016 Scheveningen

Beste Rene,

De foto’s geven een heel mooi beeld van de dag. We hebben het allemaal als een mooie dag ervaren en kijken er met een heel goed gevoel op terug. Deze manier paste ook heel mooi bij mijn zus. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en de mooie invulling. Door alle factoren bij elkaar was het, ondanks de reden, een dag met een gouden randje.

Groet,

Zilla 2-5-2016 Hoorn

Beste René,

Dank je wel voor de foto’s en video opnamen, voor ons zijn het hele mooie herinneringen. De GPS positie van de asbijzetting heb ik ook ontvangen. Dit is eigenlijk ons afscheid, we hebben het intens beleefd zonder alle commoties en regelingen van de crematie. Ook namens mijn schoonmoeder nogmaals dank voor je attentie en ceremonie.

Bedankt!!

George 2-5-2016 Zoetermeer

Beste René

Bedankt voor het meedenken en het mogelijk maken van een asverstrooiing op deze voor ons belangrijke datum. Dat we vanwege de hoge golven niet de zee op konden per schip loste je. na overleg met ons, op door voor ons een perfect uitgevoerde Fly-By asverstrooiing voor het havenhoofd uit te voeren. Hierdoor konden we de as, samen met de bloemen, vanuit het vliegtuig in zee terecht zien komen. Bedankt voor je flexibele inzet en het meedenken.

Ilse 26-4-2016

Beste René,

Dank voor de prachtige foto’s. We vonden het een hele bijzondere middag en nogmaals dank voor de fijne begeleiding bij de ballonverstrooiing van mijn vader op het strand van Noordwijk!

Met vriendelijke groet,

Familie van den Braak. Leusden 16-4-2016

Hallo meneer de Vries,

Wij danken jullie hartelijk voor de mooie begeleiding van ons Anja. Wij zullen er nog vaak aan terug denken, aan de mooie ceremonie met de bijzetting van de zee-urn van mijn zus van wie we zondag 3 April afscheid genomen hebben.

Fam. Rooijackers 5-4-2016 Beek en Donk

Hallo René,

Dank je voor je vriendelijke woorden! Het was inderdaad een intiem afscheid, maar heb er een goed gevoel bij!
Bloemen in het water met het afgaand tij waren een mooie toevoeging. Ik krijg vast de andere foto’s snel via Jordy te zien. Hoop voorlopig van je diensten geen gebruik te hoeven maken 🙂
Bedankt,

Jacqueline van der Vet, Kijkduin 10-4-2016

Beste René ,

Ik wil eerst jou bedanken voor de prachtige foto,s heel blij mee . Maar zeker niet onbelangrijk ,hoe jij dat voor ons hebt gedaan is één woord geweldig.
We zijn er allemaal blij mee dat we deze keuze hebben gemaakt ,we waren het met elkaar eens dat dit de goede keus was voor hem ,zijn wens was altijd een ballonvlucht, maar door zijn ziek zijn is dat nooit gebeurt, daarom was dit zo speciaal voor ons. Nogmaals dank je wel en de eerste foto staat op Facebook.

Vriendelijke groet Fam de Zwart Voorhout 9-4-2016

Beste Rene,

Met een fijn gevoel, denken wij terug aan de asverstrooiing per ballon op 23 maart, het was een bijzondere happening voor ons. We hebben mijn man, onze vader en opa, vanaf een, voor hem gedenkwaardige plaats, terug kunnen geven aan de natuur.
Mede door de foto’s zullen deze momenten in onze herinnering blijven bestaan. Dank je wel ! Met hartelijke groeten,

Marijke Leunissen. Roosendaal 29-3-2016

Beste René:

Hartelijk bedankt voor de organisatie en de attente en rustige begeleiding,van het voor ons bijzondere moment. Dit is van te voren niet uit te leggen. We hebben het allemaal als heel bijzonder ervaren. Het laten gaan van de ballonnen is een heel eigen ceremonie, waar iedereen, groot en klein, iets aan bijdraagt en beleeft. Dit was een mooi loslaten van onze (o)pa en (o)ma. Wij hebben iets bijzonders te vertellen aan anderen, met de foto’s kunnen we het ook laten zien.

Familie Witsenboer, Nieuwegein 27-03-2016

Beste René,

Hartelijke dank voor het sturen van de ballonverstrooiing foto’s! Ze zijn heel mooi 🙂 De link werkte op mijn laptop prima. Ik zal de link tevens doorsturen aan mijn zus en broertje. Met vriendelijke groet en bedankt voor alles,

Daniel, Amersfoort 17-3-2016

Beste René,

We hebben het allemaal een mooie manier gevonden om onze moeder, schoonmoeder en oma op deze manier te laten gaan. Ook de kinderen vonden het goed zo en waren positief. Nogmaals dank en vriendelijke groeten van ons allen,

Marianne, Dordrecht 27-2-16

Beste René:

Ja hoor de foto’s van de ballonverstrooiing zijn binnen, ik heb ze zojuist allemaal bekeken, en inderdaad een heel goed beeld van een mooi afscheid, ook mooi om aan iedereen die aanwezig was wat toe te sturen.
Jij ook heel Hartelijk Dank voor de heel goede begeleiding die je mij hebt gegeven, en de indruk die het heeft achter gelaten, was in één woord GEWELDIG.

Vriendelijke groet
Rina Marcus 11-1-2016 Bergen op Zoom

Beste Rene,

De foto’s hebben we goed ontvangen. Ik wil je namens de gehele familie bedanken. We hebben de asverstrooiing (voor zo ver als mogelijk) als prettig ervaren. We hebben het op een voor ons mooie manier kunnen afsluiten mede dankzij jullie. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,
Marinka de Jong, Papendrecht 10-1-2016

Beste René,

Bedankt voor je uitgebreide fotoreportage van de asbijzetting op de surfstek bij Scheveningen. Fijn om te hebben.
Verder waren we weer heel tevreden. Dag,

Reggy,  Den Haag 5-2-2016

Beste Dorien,

We hebben alles perfect kunnen volgen. De Fly-By asverstrooing zelf was een zeer waardevol moment en is voor iedereen als bijzonder ervaren. Het maakte diepe indruk. We zijn na het verstrooien van de as nog een paar uur samen gebleven en hebben een en ander gezamenlijk verwerkt. Het was een mooie en zeer toepasselijke afronding na een bewogen periode. En het is voor iedereen fijn een plek te hebben om nog eens naar terug te gaan, wat te kunnen mijeren en daarnaast toch weer te genieten van wat de natuur ons zoals bied. In welk jaargetijde dan ook! Héél erg bedankt voor alle goede zorgen!

Joke Koks-de Roode 22-12-2015 Rotterdam

Beste Rene,

Ik heb de foto’s van de asverstrooiing van mijn vader ontvangen. Hartelijke dank! Het was op zee vlak bij de pier van Hoek van Holland een mooie bijeenkomst…….. Extra speciaal om te weten dat mijn vader daar vroeger gezwommen heeft met wedstrijden. Groetjes

Esther, Nijmegen 21-12-15

Goedemiddag,

Dank je wel voor de mooie ballonverstrooiing vanaf het nationaal verstrooiterrein Delhuyzen. Het weer werkte mee en de natuur was prachtig. Ook de Rolstoel kon op de door ons uitgezochte plek aan de rand van de heide komen. We vonden het een fijne middag. Met vriendelijke groet,

Clementine. Arnhem 16-12-15

Hallo René,

Ondanks dat wij, zoals jij het noemt, ervaringsdeskundige zijn, vonden wij het weer een prachtige dag. Wij hebben inderdaad enorm geboft met het weer in oktober. De foto’s zijn mooi, zeker de foto van Janny en mij (Cora) samen, waar je dan ook nog de twee ballonnen ziet. We gaan weer een mooi boekje maken van de foto’s als blijvende herinnering. Het blijft toch bijzonder om het zo te doen en wij kijken met een zeer goed gevoel terug op deze dag. Iedere keer vergeet je toch weer hoe groot de ballonnen ook alweer zijn tot je ze weer vast hebt. Nogmaals het was een prachtige dag waar wij met een fijn gevoel op terug kijken en bedankt voor al je goede zorgen en begeleiding!
Cora, Huizen 22-10-2015

Ballonverstrooiing-noordwijk-asverstrooiing-helium-ballon-©aquaairservices

Goedemiddag,

U had inderdaad gelijk. Ben toch blij met de foto’s van de asverstrooiing in Scheveningen. En alles is zeker naar tevredenheid verlopen.

Met vriendelijke groet,

Vera, Sliedrecht 27-10-201

Beste meneer de Vries,

Wij zijn zeer tevreden over de asverstrooiing in IJmuiden. Goede en nette boot. Bemanning was aardig. Wij hebben alles keurig kunnen doen en ook de volledige ondersteuning en medewerking van de crew gekregen. Dank voor de goede service!,

Jayant, Hoofddorp 22-10-2015

Hallo René,

Hartelijk dank voor deze onvergetelijke belevenis, wat een prachtig gebeuren is de ballonverstrooiing. We zijn heel blij met de film en de foto’s. Super zoals jij er voor ons was, echt heel fijn.

Groetjes, ook namens Patrick, Kelly en Jesper,

Helma Valk, Leiden 29-9-2015

Hello Rene,

Thank you very much, for the pictures and to so for the balloonscattering in Bergen aan Zee!
It was sad, beautiful, but the best to do it like that…

Best Regards,

Melanie, Duisburg 29-9-2015

Goedenavond Rene,

Langs deze weg willen we je nogmaals hartelijk dank zeggen voor de wijze waarop wij afscheid hebben kunnen nemen van onze zoon Pascal. We vonden het indrukwekkend en zijn uitermate tevreden op de manier waarop je ons op dit moeilijke moment hebt begeleid. Ook de foto’s dragen bij tot een dierbare herinnering van het afscheid.Nogmaals heel veel dank namens mij en mijn vrouw.
Met vriendelijke groet,

Elly en Jac Weijts, Halsteren 22-9-2015

Hallo Rene,

Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke ervaring op zee en bedankt voor de ondersteuning tijdens de asverstrooiing en de reis naar mijn vaders rustplaats.
Groet,
Hans, Rotterdam 22-9-2015

Beste Rene

Het is toch gelukt om het in een ander bestand te openen. De foto`s zijn erg mooi geworden. We vonden het allemaal een mooie manier om afscheid van ons moeder te nemen.
Groetjes

Jozet en de familie, Kijkduin 22-9-2015

Hallo René,

De foto’s zijn binnen. Het is mij gelukt ze allemaal op te slaan. Ze zijn inderdaad mooi geworden. En de zon voegt nog iets extra’s toe. Dat is toch wel een geluk geweest.
Hartelijk dank; ik ben zeer tevreden.

Met vriendelijke groet,

J.P.W. Epke, Rotterdam 21-9-2015

Hoi René,
Ik heb de foto’s inmiddels ook binnen gehaald. Ze zijn een mooie herinnering aan de speciale maar onstuimige dag. We hadden het graag anders gezien maar dat hebben we geen van allen in de hand en we hebben er , gezien de omstandigheden, toch best een mooi afscheid van weten te maken. Dat was ook het gevoel bij iedereen. Ze waren blij dat we het toch gisteren plaats hebben kunnen laten vinden en eenmaal in het restaurant waar we na afloop naartoe zijn gereden is de natheid en de kou weer snel vergeten. Ze hebben het allemaal heel mooi gevonden en hadden geen spijt van de keuze om het per ballon te doen. Dus. . . al met al ondanks het weer toch heel geslaagd.

Ik ben zelf ook erg blij het een keer meegemaakt te hebben, want het is dan bij klanten ook veel beter over te brengen als die er naar vragen. We nemen het hier in ieder geval zeker mee in ons verhaal na afloop van de uitvaarten die we hebben.

Bedankt voor alle hulp en flexibiliteit en wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten,
Joyce, Hoek van Holland 16-9-2015

Beste René,

Bedankt voor die mooie geweldige mooie foto’s, ja mijn broertje kan dat wel hoor met de computer, maar als ik die cd heb ben ik ook Blij. Maar op de computer kon ik al kijken en dat was mooi. Het was zo’n mooie dag, hij hield van zee, zon, strand en Scheveningen. Hij had van boven zeker meegekeken en het prachtige weer geregeld, weet ik zeker. Hartelijke dank voor die mooie foto’s en ik zal reclame maken dat ze voor een asverstrooiing naar u kunnen gaan.

Agnes Bhagwandin, Gouda 31-8-2015

Beste hr. de Vries,

Dank u wel voor de mooie en verzorgde dag. We hebben het kort over de foto’s gehad maar we willen de foto’s toch graag ontvangen.

met vriendelijke groeten,

Familie Otten, Den Haag 30-8-2015

Beste René.

Hartelijk bedankt voor de foto’s, het was een mooi afscheid. De familie is zeer tevreden hoe het is gegaan en het blijft een mooie herinnering zoals het is verlopen. Namens de familie hartelijk dank.

groetend,

Cees de V , Rijswijk 7-9-2015

Beste Rene,
We kijken met een heel goed gevoel terug op de ballonverstrooiing. Ik vind het een heel prettige gedachte dat ik Peter nu gedag kan zeggen door even naar boven te kijken i.p.v. een blik te werpen op een zwarte pot waarin hij opgesloten zit. We vonden het allemaal een heel bijzonder afscheid. Namens Kirsten, onze vrienden, familie en uiteraard mijzelf heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding en de mooie foto’s die ik heb mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Eveline Osel, Rozenburg 22-8-2015

Beste René,
Het was even spannend of de asbijzetting wel door kon gaan. Ik heb daar ’s ochtends nog met de schipper over gebeld. Voor ons was het heel belangrijk dat het die dag door kon gaan. Anders hadden we moeten wachten tot eind augustus.
En na een lang jaar MH17 wilden wij het afronden. Maar Kees stelde me gerust en vertelde me dat hij er hoe dan ook een draai aan zou geven. De boottrip was onstuimig, maar alles is naar wens verlopen. En Kees en zijn collega waren fijne mensen.

Dank hiervoor.
Reggy, Den Haag 21-8-2015

Hallo Rene,
De foto’s geven inderdaad een mooi beeld van de ballonverstrooiing. We hebben het afscheid als zeer “mooi” en waardig ervaren. Het was heel speciaal dat we de ballon zolang hebben kunnen zien. Tevens hebben we geluk gehad met het weer want laat in de middag is het begonnen met regenen. Wij hadden het er al over op de terugweg dat jij waarschijnlijk een kleine wandeling ging maken door het natuurgebied. Het is inderdaad heel mooi, de laatste keer dat ik met mijn ouders ben gaan wandelen zijn we daar ook langs gelopen. De toren biedt inderdaad een heel mooi overzicht over de omgeving.
We zullen je zeker aanbevelen mochten mensen interesse hebben in deze vorm van afscheid nemen.

Groeten en nogmaals bedankt,
Lia, Pia en Ruud, Sint Joost 18-8-2015

Beste René
Wij willen je heel hartelijk bedanken voor de mooie foto’s die jij gemaakt hebt tijdens de asbijzetting van mijn vader, man, schoonvader en opa. Het was voor ons heel mooi en bijzonder, we hebben het met z’n allen heel mooi gevonden. we hebben de foto’s al aan verschillende mensen laten zien, iedereen vind ze mooi, ook zoals het allemaal gegaan is, in een woord fantastisch!!!! Als ooit iemand aan ons zal vragen waar en bij wie we dit hebben gedaan zullen we zeker de naam van jou en Aqua Air Services doorgeven. Nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Ook bedankt namens mijn moeder.

Met vriendelijke groet,
Charda en familie, Wychen 16-8-2015

Hallo, Herr und Frau de Vries,
herzlichen Dank für die wunderbaren Fotos von die ballonbestattung. Alle sind ganz begeistert.
Nochmal herzlichen Dank für Ihre Mühe, für dieses schöne Abschiedsritual.

Liebe Grüße,
Krista Thißen, Goch Deutschland 12-8-2015

Beste René,
Bedankt voor de foto’s, het is inderdaad een mooie reportage van de Ballonverstrooiing. En ook namens de anderen heel hartelijk bedankt voor de goede verzorging en begeleiding bij de uitstrooiing van de as van David. Het ging heel zorgvuldig en aandachtig, met een mooie tip voor de locatie. Wij zullen dit zeker bij anderen aanbevelen.

Vriendelijke groet, ook namens Ina, Thomas en Steven,
Lieuwe van kampen, Haarlem 12-8-2015

Geachte meneer de Vries
Ons in U gestelde vertrouwen is niet beschaamd! Wij vonden het een mooi en respectvol afscheid en wij hadden het niet op een andere manier gewild. Het zal altijd een mooie herinnering blijven voor ons.
Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen en de fotoos. Veel geluk in de toekomst!

Met vriendelijke groet
Yvonne Shayegan Fard Mulder, Den Haag 9-8-2015

Beste Renee
Ik wil je heel hartelijk danken voor de mooie wijze waarop de as van mijn moeder per vliegtuig voor Noordwijk aan Zee verstrooid is ! Ook wil ik je bedanken voor de zeer goede service ,het telefonisch contact en hoe prettig alles verlopen is ,alleen met email en telefonisch contact zonder persoonlijk contact,alleen op afstand. We waren zeer onder de indruk, prachtig verzorgd, precies op tijd en heel goed zichtbaar gewoon perfect! Ik heb gezocht naar reviews maar dat vond ik niet voor de as per vliegtuig te laten verstrooien ik zou het iedereen willen aanraden om het op deze manier bij jullie te laten verzorgen .

Vr gr
Mevr van Kempen, Roermond 18-7-2015

Beste René,
Heel erg bedankt voor de fotoreportage van de asverstrooiing, Ik zorg dat iedereen de foto’s krijgt. Daarnaast wilde ik ook jou bedanken voor de mooie middag die wij als familie hebben mogen hebben om nog een keer samen met mijn vader op zee te zijn. Het was heel bijzonder en mooi.

Met vriendelijke groeten,
Nicole, Scheveningen 9-7-2015

Beste Rene.
Heel veel dank voor de mooie foto’s van de asbijzetting. Het voelt heel goed.

Groeten .

Luud Meeder, Den haag 4-7-2015

Beste Rene,
Heel erg bedankt. Tijdens het bekijken van de foto’s van asbijzetting besefte ik hoe mooi en bijzonder dit moment van afscheid voor mij en voor de rest van de familie was.Dank je wel!

Groeten,:
Helmi , Delft 4-7-2015

Beste René
Ik zeg voor de ceremonie al heel erg bedankt voor alles! Bedankt voor het advies, begrip en geduld bij al mijn twijfelen. Uiteindelijk ben ik blij met al mijn keuzes. Het voelt goed zo. Op de geboortedag van mijn vader, bij een mooie plek, waar de ballonnen over de geboortestad van mijn vader zullen gaan, de circel is rond. We gaan als het ware nogmaals waardig, mooi en bijzonder afscheid nemen. Bedankt voor het realiseren van dit alles. Ook namens mijn moeder.

Met vriendelijke groet,
Miranda, Leiden 5-7-2015

Hoi René,
Heb de foto’s gezien en vind ze erg mooi. Ik zal er een aantal laten afdrukken voor mijn zus en ouders, die zullen dat fijn vinden. En ik zal mensen die ‘verstrooiingswensen’ op zee hebben, met veel genoegen aan je doorverwijzen. Veel dank! en hartelijke groet,
Elma, Rozenburg 27-6-2015

Beste René,
We willen je bedanken,voor de onvergetelijke avond j.l.vrijdag op het strand in Westkapelle. Ikzelf heb de foto’s nog niet gezien,maar wel van Mieke gehoord,dat ze fantastisch mooi zijn geworden. Bedankt hoe je al onze wensen wist waar te maken en het geduld,wat je daarvoor had.Nogmaals hartelijk bedankt, dit was een avond om nooit meer te vergeten.

groetjes van: Fam. Salden , Munstergeleen 28-6-2015

Beste René,
Wat een prachtige foto’s!! Het was de meest mooie en bijzondere manier die we maar konden wensen. Ik ben je ook zeer dankbaar dat je toch op afstand foto’s hebt genomen want die zijn echt prachtig! Nogmaals dank en ga zo door met mensen zo’n bijzondere afscheid te kunnen geven!

Groetjes,
Pia, Ameland 17-6-2015

Geachte heer de Vries,
Bedankt voor de goede begeleiding wat betreft de mogelijkheden die er zijn bij as verstrooiing op zee en de dag op zichzelf. Ondanks de roes waarin jezelf zit, was het een mooie en waardige afsluiting. De familie heeft het ook als bijzonder ervaren.

Met vriendelijke groet,
Brigitta van der Hoeven, Vlaardingen 16-6-2015

Geachte heer De Vries,
Hartelijk dank voor de mooie foto’s van de asverstrooiing. Het was inderdaad een mooi afscheid en wil u dan ook, namens de hele familie, bedanken voor de fijne begeleiding.

Met vriendelijke groet,
Theo, Leidschendam 30-5-2015

Beste René,
De foto’s heb ik ontvangen, hartelijk dank hiervoor. We kijken terug op een bijzondere dag in Egmond aan Zee. Het was een hele mooie wijze om met een ballonverstrooiing afscheid te nemen van mijn man Robert.
Veel dank voor de wijze waarop je ons die dag begeleid hebt.

Met hartelijke groet,
Maud , Blaricum 28-5-2015

Beste Rene en Dorien,

Bedankt voor de onvergetelijke ervaring van gister. Het was inderdaad op alle fronten een mooie middag. Mooie locatie, mooi weer en bovenal een mooie ervaring! Heel veel dank voor de ontspannen en goede manier waarop we dit afscheid door jullie, met de ballonverstrooiing hebben kunnen beleven en realiseren.

Prettig weekend,

Ineke, Berkel en Rodenrijs 23-5-2015

​Beste René,
Mijn zus en ik hebben de foto’s van de asverstrooiing ontvangen. Ze geven een mooie impressie van de dag en we zijn er erg blij mee.
We zijn het er allemaal over eens dat het verlopen is zoals we gewenst hadden. En we hadden ook nog eens prachtig weer.
De golven hadden iets minder gemogen, maar dat heeft natuurlijk niemand in de hand en het gaf wel wat spectaculairs aan het hele gebeuren. We hadden allemaal het gevoel dat we ‘wagenziek’ waren na afloop, maar dat trok snel weer bij.
Voor ons is het boek nu gesloten. Mijn vader kwam als ‘jonge jongen’ over zee naar Nederland en we hebben hem gisteren ‘terug gegeven’ aan de zee en de vrijheid om op de golven terug te drijven naar zijn vaderland Suriname.
De tijd zal het verdriet verder doen slijten, maar de herinnering zal blijven en de wetenschap dat we alles geregeld hebben zoals mijn vader dat wenste en zoals mijn ouders het met elkaar besproken hadden.

Ook namens de familie wil ik je hartelijk danken voor de begeleiding en service tijdens de vaart.

Vriendelijke groet,
Angelique, Hooglanderveen 20-5-2015

​Rene,
Alles ging perfect. Jullie organisatie van de ballonverstrooiing in Egmond aan Zee was top. Rustig met overzicht , goed gedaan ! Als klap op de vuurpijl deze foto’s . Heel mooi. Het is werkelijk een mooie manier van afscheid nemen. Voor de één emotioneel en voor de achterklein kinderen een soort van feest. Zo hoort het ook. Het weer was door ons tweeën geregeld maar we wisten beide dat dat goed zat.( kunnen we een succesvolle zaak mee beginnen) Nogmaals bedankt en tot niet weer te vlug…….

Henk, Sint Pancras 18-5-2015

Beste Rene
Bedankt voor de snelle service.
De foto’s van de ballonverstrooiing zijn in goede orde binnen gekomen.

Nogmaals bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,
Ronald , Schiedam 19-5-2015

Beste René,
De foto’s zijn goed overgekomen. Het zijn er heel wat en het is fijn dat het weer mee zat. Ik denk dat mijn vader vrijdagmiddag de zon voor me aangestoken heeft. Goed om het nog eens terug te zien. En ja ik heb inderdaad een heel goed gevoel over het geheel. De tijd en de weersomstandigheden kwamen aardig overeen met de asvertrooiing van mijn moeder 18 jaar geleden!

Met vriendelijke groet,
Sophie, Wijk bij Duurstede 18-5-2015

Beste René,

Bedankt voor de downloads van de foto’s, alles was keurig verzorgt, hier voor mijn dank,

Vriendelijke groet,
Hans, Den Haag 13-5-2015

Beste Rene
Wij hebben de foto’s van de asbijzetting met de schelp-urn ontvangen en beschouwen dit als een waardig afscheid.

Met vriendelijke groet
Willeke, Jeanine en Emma, Rijswijk 5-5-2015

Hoi René,
Het is gelukt. Nogmaals bedankt voor het mooie afscheid. De foto’s van de ballonverstrooiing zijn een mooie herinnering.

Groeten
Peggy, Arnhem 5-5-2015

Hallo René,
We kijken met een goed gevoel terug op afgelopen zaterdag. En de foto’s van de asbijzetting van mijn ouders met de schelp-urn vanaf de kade in Maasluis zijn een mooie blijvende herinnering hieraan. Nogmaals bedankt voor de correcte verzorging van het geheel en de mooie foto’s.

Hartelijk groet,
Ingrid, Maasluis 4-5-2015

Geachte heer de Vries,
Namens de familie wil ik u bij deze bedanken voor de goede verzorging van de as uitstrooiing van mijn moeder. Het was voor ons een mooie afsluiting van een moeilijke periode. Wij zijn ook heel blij met de foto impressie van deze dag.

Met Vriendelijke Groeten,
Fam. Stuiver, Rotterdam 3-5-2015

Beste René,
Beetje late reactie maar hartelijk dank voor de goede zorgen. De asverstrooiing met de heliumballonnen was erg mooi. De foto’s zijn inmiddels ook bij mijn moeder terecht gekomen.

Met hartelijke groet,
Tatiana , Leidschendam 30-4-2015

Hallo Rene,
Het was een mooie middag. De zon, het afscheid, de boot. Iedereen heeft er een goed gevoel over.Bedankt voor de foto’s. Ze zien er mooi uit.
Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,
Fam. Knoester, Dronten 25-4-2015

Beste Rene,
We kijken met een grote glimlach terug op de dag van gister. Het was precies zoals we gehoopt hadden. En wat hebben we een geluk gehad met het weer, ongelooflijk!
We hebben de foto’s ontvangen, bedankt voor het snelle mailen hiervan.

Met vriendelijke groet,
Jeannette, Delft 25-4-2015

Hallo Rene en Dorien,
Even een kort bericht om te zeggen dat we de ballonverstrooiing van mama heel bijzonder en mooi hebben gevonden. We hebben met zijn allen een vredig en mooi laatste afscheid van mama genomen. We kijken er met bijzondere gevoelens aan terug Ontzettend bedankt, mede door jullie hulp hebben we haar laatste wens uit kunnen voeren.

Met vriendelijke groet
Joyce, Voorschoten 25-4-2015

>Hoi René,
Ik en de rest van de familie vonden het een mooi afscheid en we zijn blij dat het zo fijn verliep. We kijken er zeker met z’n allen met een goed gevoel op terug op de ballonverstrooiing van onze vader. Bedankt voor hoe je alles hebt geregeld en begeleid. Ik vond het erg prettig. 🙂 De foto’s zijn binnen, erg mooi geworden.

Met vriendelijke groet,
Sandra, Zoetermeer 19-4-2015